Najlepša UFC devojka odlepila kada se borac grdosija pojavio na merenju: Reakcija je nešto najjače

Arijani Selest ozbiljno "odmerila" Sirila Gejna, a to nije promaklo kamerama

  • 8
Arijani Selest, Siril Gejn Printskrin: Youtube/Dru670

Proteklog vikenda održan je UFC 270, na kojem je glavna borba bila u teškoj kategoriji, za titulu, između Frensisa Nganua i Sirila Gejna.

Kamerunac Nganu je na kraju odlukom sudija došao do pobede i tako 31-godišnjem Francuzu naneo prvi poraz u profi karijeri, pa sada ima skor od 10:1.

Gejn je očigledno dosad bio "ispod radara" za mnoge ljubitelje MMA, ali i za ring lepoticu i najpoznatije ime kada su u pitanju UFC devojke - Arijani Selest.

Ona je postala prava zvezda na društvenim mrežama zbog reakcije kada je videla Gejna da je došao na merenje.

"Odmerila je Francuza" zadržala pogled koji se "zaledio" u predelu njegove pozadine, zatim je stegla usne. Pogled ka Gejnu je bio usmeren i kada je krenuo na suočavanje sa Nganuom licem u lice.

Ova Amerikanka koja ima meksičke i filipinske korene, debitovala je u UFC oktagonu još 2006. godine, pa je tokom više od 15 godina kako je promoterka UFC-a postala jednako poznata i popularna kao i neke od najvećih MMA zvezda.

Na Instagramu je prati 3,2 miliona ljudi. Tamo često reklamira kupaće kostime i donji veš, pa neretko objavljuje i provokativan sadržaj koji oduševljava njene pratioce.


Pogledajte i neke od njenih najatraktivnijih fotki:

Video: Vreli kadrovi Pejdž van Zant nisu za svakoga: Najprovokativnija žena MMA sporta na ivici dozvoljenog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA