≫ 

Lamborgini na vodi je novi Konorov mezimac: Luksuzna igračka o kojoj sanjaju prebogati

Napravljeno je samo 63 primerka ovog plovila

  • 4
Konor Mekgregor Jahta Conor McGregors Lamborghini yacht Foto-montaža: Profimedia/Lamborghini/MEGA/The Mega Agency, Profimedia/BACKGRID/Backgrid UK

UFC borac Konor Mekgregor predstavio je svojim pratiocima na društvenim mrežama novu "igračku" koju je kupio, a reč je o 3 miliona vrednoj Lamburginijevoj jahti. 

Za ovo plovilo važi da je "superautomobil" na moru, kako ga je Forbs nazvao i jedno je od 63 napravljenih primeraka. Zanimljivo, kako bi dodatno brendirao svog novog "mezimca" Mekgregor je potrošio oko pola miliona evra samo da bi njegova marka viskija "proper 12" našla svoje mesto na jahti.

Jahta je dugačka oko 19 metara i poseduje dupli MAN V12 motor sa oko 2000 konjskih snaga. Tako, razvija brzinu od oko 111 kilometara na čas i smatra se najbržom u sovjoj klasi.

Posebno je zanimljivo da je napravljeno samo 63 modela. Ujedno , inspirisana hiper automobilom Lamborgini Sian FKP 37, jahta s ograničenom serijom dobila je ime po Lamborginijevoj 1963. godini osnivanja, navodi se u saopštenju kompanije.

Mekgregor je kupio 12. proizvedeni primerak. Plovilo je tako konstruisano da spolja predstavi suštinu svakog Lamborginijevog vozila, sve u svemu, oslikava luksuz koji malo ko može da priušti.

Pogledajte u galeriji kako izgleda nova Konorova jahta:

Video: Mekgregor nakon nokautiranja Kauboja za 40 sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душан Краишник Бања Лука

    5. maj 2022 | 19:51

    Ти си Будала Проћи ћеш као Тајсон Нажалост немаш Мјере ни у чему!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA