≫ 

Nos na nos! Tenzija na suočavanju Rakića i Blahoviča, Srbin pogledom "streljao" moćnog Poljaka

Pobednik iz ove borbe će najverovatnije dobiti šansu da postane svetski prvak u poluteškoj kategoriji

  • 6
aleksandar rakić Foto: youtube/The MacLife

Srpski UFC borac Aleksandar Rakić i njegov rival Jan Blahovič suočili su se poslednji put pred okršaj u sklopu zvanične najave njihovog meča, ali i ostalih borbi tokom UFC vikedna u Las Vegasu.

Srbin i Poljak će se ukrstiti pesnice u subotu, a pobednik bi trebalo da dobije veliku priliku da se potuče za titulu UFC prvaka u pomenutoj kategoriji. Važnost trenutka učinila je svoje pa su Poljak i Srbin na sučeljavanju dan pred meč "streljali" jedan drugog pogledima, čak se i priljubili nosevima tokom zvanične promocije njihovog okršaja.

Rakić je u najavi meča, ranije, odgovorio kritičarima koji ne veruju u njegove domete.

- Ne zanima me. Da oni znaju bolje, sedeli bi ovde umesto mene. Je li tako? Nekada te borba ponese tako da ne smeš da se zaletiš na nokaut jer ćeš ti biti nokautiran, pa moraš da budeš discplinovan i biraš svoje šanse i da ih ugrabiš kada se ukažu. Ne zanima me šta ljudi kažu, znam šta mogu i koliko mogu i znam da ću uskoro biti svetski šampion - pun je samopouzdanja Rakić.

Srbin je potom dobio pitanje da li može da prekidom pobedi poljskog borca u subotu:

- Moći ću da završim Blahoviča, znam. Mnogo sam radio u poslednjih godinu dana i bilo koga na svetu mogu da pobedim, ne zanima me ni kategorija ni ništa- rekao je on.

Inače, Rakić je u poslednoj borbi bez većih problema pobedio nekadašnjeg izazivača Džona Džonsa Tijaga Santosa, pre njega savladao je i Entonija Smita, da je ovaj nakon toga hodao na štakama.

Blahovič je u 37 borbi u karijeri ostvario 28 pobeda i devet poraza.

Video: Brutalan trening Rakića pred meč karijere za UFC pojas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA