Repriza najbolje MMA borbe ikada, ali uz drugačiji kraj: Kineskinja brutalnim nokautom penzionisala Poljakinju

Nakon dve godine ponovile su čuvenu borbu, ali je mnogo kraće trajala

  • 0
MMA Printscreen: Twitter / @JasonMagruders

Veili Ženg i Joana Jedrejček priredile su pre dve godine jednu od najboljih MMA borbi ikada u konkurenciji dama, ali protekle noći to nije bilo slučaj, pošto Kineskinja nije dozvolila ni promil šansi svojoj protivnici.

Te 2020. godine Ženg je pobedila na bodove, nakon pet rundi, a sada je sve bilo gotovo već u drugoj rundi i to nokautom.

Upravo taj nokaut poslao je u penziju Joanu, koja je od 2015. do 2017. godine bila šampionka strovejt divizije.

Ženg je sada udarcem iz okreta nokautirala Poljakinju, koja je odlučila da je vreme za kraj karijere. Nakon meča je izjavila da je to bilo to od nje, a da će se u nastavku života posvetiti porodici i biznisu, uz želju da uskoro postane majka.

Iako se meč održavao u Singapuru, gde je bilo mnogo više navijača Azijke, na izlazu iz dvorane okupilo se mnogo ljudi kako bi pozdravilo nekadašnju šampionku.

- Veoma sam srećna zbog ove borbe. Rekla sam sebi da ću morati da upotrebim svu svoju tehniku kako bih je pobedila, i to sam i uradila. Bila sam baš, baš opuštena pred borbu. Rekla sam sebi da se ne borim protiv Joane, već protiv sebe - bile su reči Kineskinje nakon borbe.

Video: Očekujte još brutalnijeg Rakića u budućnosti: Aleksandar Rakić pred meč sa Blahovičem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA