≫ 

Mlada nada nemačkog profesionalnog boksa brusi svoju tehniku u dva srpska kluba

Neporaženi Ahmad Aleks Alselo (5-0) iz "Bulldog Gyma Karlsruhe" sa svojim manadzerom Bratislavom Tasićem posetio je Srbiju sa ciljem da unapredi svoju boksersku tehniku

  • 1
Ahmad Aksel Alselo Danijel Kokora Mega promotion

 Za usavrśavanje svog boksera Tasić je odabrao dva srpska kluba: BK "Čingelić" iz Kraljeva i Akademiju "Vitez" iz Kovina.

- Zoran Čingelić savršeno radi svoj posao, njegov sin Uroš je najbolji pokazatelj predanog rada, dugi niz godina su u reprezentaciji što govori o njihovom kvalitetu i kvalitetu rada BK "Čingelić" iz Kraljeva - navodi Tasić i pominje da Aleksa već septembra čeka napad na internacionalnu titulu.

Ahmad Aksel Alselo Danijel Kokora Mega promotion

- Danijel Kokora je po mom mišljenju jedan od najperspektivnijih trenera u Srbiji. Inovativan je, obraća pažnju na detalje, otvorenog je uma, a svojim predanim radom inspiriše i pozitivno utiče na psihu ljudi sa kojima radi. To su glavni razlozi zbog kojih sam baš njega izabrao da radi sa Aleksom - dodaje Tasić.

Pored BK "Čingelić" i Akademije "Vitez", Aleks je posetio i trenera Stefana Huberta i BK "Blokove" gde se trenutno nalazi veliki broj profesionalnih boksera. Za vreme Aleksovog usavršavanja postignuta je i saradnja sa "Mega Promotion Systemom" i Darkom Popivodom.

Ahmad Aksel Alselo Danijel Kokora Mega promotion

Na kraju jedno je sigurno, o ovom momku će se tek pisati i pričati!

Video: Održan veliki turnir u greplingu: Sport koji privlači sve više pažnje

(Telegraf.rs/Megapromotion)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA