"Stvarao sam šampione od zavisnika": Čuveni bokserski trener Keni Adams otkriva svoje metode

Ekipa emisije DIREKT posetila je Las Vegas i čuveni bokserski klub

  • 0

Bokserski trener dvadeset šest profesionalnih svetskih šampiona, trideset četiri olimpijca i ukupno 56 boksera koji su postali svetski šampioni, govorio je za ekipu DIREKTA, koja je bila u poseti Vegasu i čuvenom "DLX boxing" klubu.

Adams je govorio o prošlosti, načinu treniranja, disciplini, razlikama koje nose neka prošla i sadašnja vremena, ali i tome šta je prema njegovom iskustvu ključ uspeha.

- Morate biti jako strogi, a ja sam veoma dobar u disciplinovanju. To sam naučio od trenera u vojsci. Borac mora da želi i da zna šta je dobro za njega, kako bi postao najbolje što može da bude. Tada će uraditi pravu stvar koja se od njega traži - kaže Adams i dodaje:

- Na primer, imate momke koji... ma ja sam pravio šampione i od zavisnika kreka - rekao je Adams za Direkt i dodao da su disciplina i lični primer veoma važni.

Keni Adams Foto: Mega promotion

Adams kaže da je one sa slabijom disciplinom vodio i na planinu Čarlston, gde su živeli i trenirali, a da odlazak do grada nije bila moguća misija.

- Nisu odustajali, iskradali su se. Ali ja ih onda strogo disciplinujem. Svako veče sam proveravao da li su u svojim krevetima. Ujutru ih budim za trčanje, uveče bih proveravao da li su legli. Bio sam jako strog- , tvrdi Keni Adams za DIREKT.

Keni Adams Foto: Mega promotion

Inače DLX je otvoren 2020. godine, uz ljubav koju je osnivačica Trudi Nevins, gajila prema ovom sportu, a pored Kenija Adamsa, treneri su i Džesi Rid koji je stvorio preko 20 svetskih imena, Augie Sančez (trener olimpijskog tima) i mnogi drugi.

Ko sve čini tim, kako izgledaju kampovi i treninzi gde trenira top 10 imena svetske rang liste i koje su legendarne priče Džesi Rida i drugih trenera, saznajte u novom DIREKT ekskluzivu.

Pogledajte ceo prilog iz Las Vegasa u videu ispod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA