≫ 

Mobilisana i bokserska legenda: Jedan od najvećih i najstrašnijih Rusa će morati u vojsku!

Nikola Valujev je i posle penzije zadržao imidž veoma strašnog momka sa svojom telesnom konstitucijom

  • 11
Nikolaj Valujev Foto: Profimedia

Vladimir Putin je najavio delimičnu mobilizaciju građana zarad sukoba sa Ukrajinom, odnosno odbrane od "zapada", to se dotaklo i poznatih sportista. Čuveni fudbaler je dobio poziv, a posle njega, isto je usledilo i legendarnom ruskom bokseru Nikolaju Valujevu.

Prvi sportista kog je "zakačila" ova mobilizacija jeste Dinijar Biljaletdinov, nekadašnji fudbaler reprezentacije Rusije, kao i igrač Evertona i najvećih klubova iz svoje zemlje. Posle njega, na red je došao i Nikolaj Valujev, jedan od najelgendarnijih boksera novije istorije.

Valujev je bio jedan od boksera koji je samom pojavom u ringu unosio strah u kosti svojih protivnika. Svojom visinom od 213 centimetara i težinom od 149 kilograma je i najboljima odmah davao doznanja da im neće biti lako.

Postao je svetski šampion, da bi odmah posle karijere stupio u politiku i priključio se stranci koja je bliska Vladimiru Putinu. Morao je Valujev da ide i na operacije, kako bi regulisao svoje telo nakon ogromnih bokserskih napora, da bi sada i njemu stigao poziv za vojsku.

- Da li ću se prijaviti? Naravno, ići ću da se javim. Poziv sam dobio pre puta u Donbas, nisam bio kod kuće, ali ću otići - istakao je Valujev.

Video: Stvarao sam šampione od zavisnika: Čuveni bokserski trener Keni Adams otkriva svoje metode

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    29. septembar 2022 | 23:13

    NATO RATUJE PROTIV RUSIJE U UKRAJINI SA CILJEM UNISTENJA RUSIJE I PUTIN -VOJSKA IMA PROBLEMA JER SE JAVILO 850.000 DOBROVOLJACA GRADJANA RUSIJE DA BRANI SVOJU RODINU !!! SVE OSTALO JE GEBELSOVA PROPAGANDA I LAZ ZAPADA!!! UKRAJINCI SU PRED MOSKVOM KAD SLUSATE ZAPAD!!!

  • ChiSerb

    29. septembar 2022 | 21:39

    Čekaj bre, ja sam mislio da on samo mobiliše rezervni sastav

  • Ivan

    29. septembar 2022 | 22:05

    On je u tenkovsku jedinicu. Vozač tenka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA