≫ 

Natalija ima veće bicepse od muža, a nedavno je privukla veliku pažnju u Crnoj Gori

Ruska bodibilderka ima obim bicepsa 47 cm

  • 2
Natalija Kuznjecoca Printskrin: Instagram/nataliya.amazonka

O bodibilderki Nataliji Kuznjecovoj već smo ranije pisali, kada smo istakli da ima veće bicepse od supruga, a sada je ova Ruskinja privukla pažnju dolaskom u Crnu Goru gde se pre nekoliko dana održavalo jedno takmičenje.

Gde god da se pojavi, Natalija privlači veliku pažnju zbog toga što ponosno pokazuje svoje ogromne bicepse i na Instagramu je već prati milion ljudi.

- Sada sam se već navikla na slavu, mnogi me ljudi prepoznaju na ulici, a to se događa gde god se pojavim - kaže Natalija koja nosi nadimak "Amazonka."

Trenutno drži tri svetska rekorda u "benč" dizanju tegova, tri druga rekorda u običnom dizanju i više od 12 evropskih rekorda u "powerliftingu".

Natalija je bila tinejdžerka kada je prvi put počela da se bavi fitnesom. Krenula je u teretanu kako bi se osećala bolje u svom telu, ali je ubrzo otkrila neverovatne atletske veštine.

- Imala sam samo 14 godina kada sam prvi put učestvovala na svom prvom takmičenju u bodibildingu.

Kuznjecova je visoka 170 centimetara, a ima 102 kilograma. Obim bicepsa joj je 47 centimetara, prsa 130 cm, bokova 74 cm, a jedne noge 75 cm. Struk joj je širok 70 cm.


Video: Najjači bodibilder na svetu gost Telegrafa: Leri Vils pomera granice u powerliftingu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA