≫ 

"Dva majmuna iz Zagreba lepe mi traktore i pozivaju na Oluju": Crnogorac ušao u žestok klinč sa Hrvatima

Bakočević nije mogao da prećuzi neke stvari

  • 9
Vaso Bakočević

Foto: FAME SHOTS

Crnogorski MMA borac Vaso Bakočević žestoko je isprozivao svog hrvatskog kolegu Filipa Pejića s kojim je tokom leta takođe "razmenjivao uvrede" na društvenim mrežama!

Popularni "Psihopat" je ukratko šokiran Pejićevim stavovima, odnosno zbog toga što je letos lepio traktore u komentarima pozivajući se na Oluju.

- Ja ne znam odakle nekim ljudima samopouzdanje. Da vidite vi to ku**enje, morate da pazite kako se njima obraćate. Uzećemo za primer Filipa Pejića. Našeg prijatelja iz Zagreba. Znači Filip Pejić u poslednjih šest mečeva ima pet poraza. Lik se bori jednom do dva puta godišnje, u tih pet poraza on je uspeo i biti nokautiran, i udavljen, uspavan i tako isprebijan da se ne bori već godinu dana jer ga je poslednji protivnik poslao na rekonstrukciju lica. Pazite sad ovo, taj lik se ku**i. Izazovem ja Pejića i meni lik odgovori ovako: "Ma kakav superfight, šta ćeš ti sa mnom?" - rekao je Bakovečvić na svom Jutjub kanalu, pa nastavio:

- Pejiću, ja ne znam šta je s tobom. Ja ne znam drogiraš li se, šta si ti umislio? Prijatelju, ti trebaš da moliš za meč sa mnom. Kaže, ima neke druge planove. Kakve planove, Pejiću, majke ti, nećeš se valjda vraćati u UFC? U KSW imaš rekord 1-5, ali borio si se s ozbiljnim borcima.

Nije se Bakočević tu zaustavio i nastavio je govori o ovoj temi.

- Pošto Pejić nema gram mozga, neko iz njegove ekipe ko ima, verovatno Dražen Forgač, ga je posavetovao da treba da uzme meč sa mnom jer tu nema šta da izgubi. Zatim me je prozvao, onda su to svi preneli i ljudi su komentarisali, neki za mene, a neki za njega. Onda je Pejić ljudima u komentare stavljao traktore, što nisam shvatio, a onda su mi rekli što to znači.

- Znači, Pejić se sprda i poziva na Oluju koja je bila 1995. Kako su Srbi na traktorima bežali iz Hrvatske. Verujte mi sad, moja glava to ne može da shvati. Da se ti kao nekakav vrhunski sportista sprdaš s nekim stvarima. Imamo jednog Pančija (hrvatski MMA borac Francisco Barrio Croata, čiji se otac Argentinac borio u domovinskom ratu), jednog majmuna, koji je u najavi našeg meča rekao da pravi Hrvat ne može da navija za Vasu jer su Crnogorci napali Dubrovnik.

- Zamislite vi šta priča majmun, možete li da verujete? On i Pejić, trećeg ne znam. Više-manje smo dobri sa svima iz ATT kluba iz Zagreba. Ti momci su odlični, od Forgača i Dropca i one mlađe dece, onda imate dva izroda kao što su Pejić i Panči koji pričaju o ratu. Pejić je izrazio želju da se borimo u Osijeku u desetom mesecu, do tad će se valjda oporaviti jer mu je lobanja pukla. Ne može, Pejiću, ne radi se meni deseti mesec. Idem na Maldive. Ti ćeš mene čekati i moliti za meč - završio je Bakočević.

Video: Bakočević o meču sa slomljenom šakom: Išao sam glavom kroz zid, takav mi je majnd set

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rale

    4. oktobar 2022 | 18:56

    Pejic se mora dokazivati traktorima jer ima Srpsko prezime,tako je to sa pokatolicenim iskompleksiranim izrodima iz Hrvatske!!!!

  • Dusan

    4. oktobar 2022 | 19:05

    Takvi su hrvati

  • Ogi

    4. oktobar 2022 | 19:30

    Ne brini Vaso , objasnice to traktoristima ubrzo u lice. Neka pita taju kako su se provodili 4god sa traktoristima. Hrvatska rabota uvlacenje kod onih sto zavode “ red”u svjjetu i da im nije njih jos bi se tresli od traktorista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA