≫ 

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: MMA borac ubio suprugu pred detetom, kamere sve zabeležile

I stanari su prijavili pucnje...

  • 0
Luis Paolo

Printscreen: Youtube/UOL

Bivši profesionalni MMA borac Luis Paulo dos Santos optužen je da je ubio suprugu pred šestomesečnim sinom.

Santos je navodno ubio svoju dvadesetšestogodišnju suprugu Elidu Tuane Ferera da Silva Santos u njihovom domu u brazilskom Sao Paulu. Bivši borac je prvobitno rekao policiji da je nestala na putu do autobuske stanice Tiete kako bi uhvatila autobus za Kampinas gde je trebalo da poseti majku.

Međutim, MMA Borac je uhapšen ove srede pošto je telo njegove supruge pronađeno zamotano u plastiku i bačeno u blizini potoka u četvrti Itakera u Sao Paulu. Policija je rekla da je upucana četiri puta, kao i da su joj ruke i noge bile vezane.

Snimci sa nadzornih kamera iz stambenog bloka pokazuju kako bivši borac koristi kolica za kupovinu kako bi odvezao telo svoje žene do porodičnog automobila, istakli su iz policije. Navodno je automobilom prevezao telo do potoka.

Prema navodima policije, borac je zgradu napustio 6. novembra u ranim jutarnjim satima sa telom, a vratio se lčetiri sata kasnije sa sinom. Takođe, stanari su prijavili pucnje koje su čuli.

Posle tragedije, oglasio se i Valdir Anderson, brat ubijene Elide koji tvrdi da je Dos Santos ručao sa porodicom svoje supruge nakon što je navodno ubio.

- Postoje naznake da je motiv bila ljubomora, ali ovo treba dublje istražiti - rekao je šef policije Bruno Kogan lokalnim medijima.

Elida i Dos Santos venčali su se u septembru 2021. godine.

Video: Haos u Rusiji: Bivši bokser jednim udarcem ubio čoveka, u tuču umešana i dvostruka kikboks šampionka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA