Strongman dijeta: Neverovatni rezultati za samo 4 nedelje (VIDEO)

Prvi rezultati mogu se videti za 4 nedelje, za 8 nedelja vidi i bliža okolina a za 12 će vas već zaustavljati na ulici da pitaju šta ste pili da bi smršali, tvrdi Milan Jovanović Strongman

  • 11

Svako ko ima problema sa viškom kilograma trebalo bi da posluša savete Milana Jovanovića Strongman-a jer ćete vrlo brzo dovesti liniju u red ali na zdrav način i bez teških upala mišića.

Strongman je prvo radio sa profesionalnim sportistima pa mu se karijera nekako usmerila ka zdravim rekreativcima.

- Jedna od najvažnijih stavki za dovođenje linije pa tako i zdravlja u red, pored dobre ishrane, je i trener koji razume šta je rekreativac i koje su njegove potrebe. Trenutno na tržištu trenera je velika "rupa" jer jako malo njih posvećuje pažnju ka ovoj grupaciji a i retki su treneri koji znaju šta je rekreativac i koje su njegove potrebe u odnosu na profesionalca" - tvrdi Strongman.

Genijalno: Milan preko interneta pomaže ljudima da smršaju, zarađuje odlične pare u Srbiji (FOTO)

On svoje klijente (rekreativce) koji su na 30 ili 40% svojih kapaciteta polako uvodi u treninge i nov način ishrane koji njima prija. Dokaz tome su ljudi  koji su smršali i po 60kg a u proseku  oslabe 1kg nedeljno.

Od ključnog značaja je imati dobrog trenera koji razume vaše potrebe i vodi računa o vašem zdravlju i ishrani.

"Ne znači da neko ko ima 105kg i 40 godina mora da trči ili neko ko ima 85kg da mora da gladuje. Dakle, nije rešenje problema koje nam priroda stvara, jer jedemo hranu koju nismo jeli pre 200 godina i imamo životne navike koje su se takođe promenile, u prvoj stvari za koju se uhvatimo. Da je to tako jednostavno onda ne bi bilo zdravstvenih problemima i ne bi bilo gojaznih ljudi. " - zaključuje Strongman.

Dokaz ovoj priči je i da Strongmen nikada nije imao zdrastvenu knjižicu.

- Pre dve godne sam prvi put u životu imao grip koji je trajao od 6 popodne do 11 uveče. - kaže Jovanović.

Ukoliko želite da budete vitki i zdravi ali i da izgubljene kilograme nikada ne povratite obavezno pogledajte sve Strongmenove tajne i savete koje otkriva samo za vas.

(J.Milivojević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chicago

    27. jun 2018 | 23:51

    Zivim u Americi vec godinama i majka sam troje male dece. Sa svakom trudnocom sam dodavala kilograme i dosla u fazu da ne mogu sebi da zavezem pertle a necu ni da pominjem setnju,igranje i trcanje za decom. Slucajno sam na fejsu naletela na Milana i njegov metod, kontaktirala ga i lagano smo krenuli saradnju. Danas nakon tri meseca pracenja njegovog programa ja sam 14kg u minusu i prezadovoljna saradnjom i negovim profesionalizmom. Svaka cast Milane i idemo dalje...i ako ga ne poznajem licno svima ga preporucujem😁 Pozdrav iz Chicaga

  • Milica

    27. jun 2018 | 16:09

    Prezadovoljna sam saradnjom, 11 meseci sam na programu tj već drugi ciklus kako sarađujemo. Uvek otvoren za saradnju, da koriguje, predloži, isprati priču tako da sve vreme imam osećaj da smo u neposrednom kontaktu. Smršala sam u prva dva meseca 7kg i skinula višak koji se i dalje nije vratio, dobila i novi jelovnik koga se sa lakoćom pridržavamo i ja i moja porodica. Veliko hvala Strongmanu!

  • igor

    27. jun 2018 | 19:15

    odlican intervju, suve cinjenice..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA