≫ 

Better odbrana, also good napad: Intervju selektora Crne Gore na "engleskom" o meču sa Srbijom će vas nasmejati do suza (VIDEO)

Crnogorski šef stručnog štaba miksovao jezike kao rukometne odbrane

  • 1

Selektor Crne Gore, Šveđanin Per Johanson, koji je na klupi ove reprezentacije od novembra 2017. godine, očigledno se sve bolje služi srpskim jezikom, pa je u zvaničnom intervjuu na engleskom povodom najave meča protiv Srbije (ponedeljak 21.00, RTS), miksovao i nekoliko naših reči.

On je poručio da je njegovom timu neophodno da igra bolju odbranu, ali i da bude bolji u napadu, kao i da miksuje odbranu. Takođe je istakao da Srbija igra miks nekoliko odbrana 6:0, 5:1, 3:2:1, i da je potrebno da njegov tim bude na nivou i kod kontri.

Ali, zanimljivo je kako je on miksovao srpske i engleske reči.

- We have to play better odbrana, and kontra, also good napad. They miks six - zero, pet - jedan, tri - dva - jedan - poručio je Johanson na srpsko-engleskom jeziku.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Balkan-Handball.com (@balkanhandball) on

Srbija i Crna Gora imaju po dva boda u grupi I, koji su preneti iz prvog dela takmičenja. Obe ekipe moraju da jure pobedu ukoliko žele da ostanu u igri za polufinale.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iskreno

    17. decembar 2018 | 11:14

    covek se sprda namerno. vidi se da namerno ubaci odbrana napad i kontra na srpskom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA