Učenik menja učitelja: Marko Pantelić izabran za predsednika umesto Ilije Petkovića

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije dobiće ulogu prvog čoveka Fudbalskog saveza Beograda

  • 5
Marko Pantelić, Ilija Petković Foto: MN Press

Proslavljeni srpski fudbaler Marko Pantelić, koji je sada potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, postavljen je na mesto predsednika Fudbalskog saveza Beograda.

Na Vanrednoj sednici Skupštine FS Beograda odlučeno je da on bude izabran za novog predsednika, nakon smrti Ilije Petkovića koji je prethodno obavljao ovu funkciju.

Sednica je održana putem video linka, zbog preduzimanja mera povodom pandemije korona virusa.

Pantelić je bio jedini kandidat za ovu funkciju, pa je tako učenik i nekadašnji reprezentativac zamenio svog učitelja i selektora, koji ga je trenirao u jednom periodu karijere.

Pantelić je zahvalio na poverenju i odabrao je novi Izvršni odbor Fudbalskog saveza Beograda, koji će pored njega činiti još: Željko Popović, Goran Spasojević, Dušan Mrakić, Nenad Stanojević, Dejan Filipović, Mirko Gluščević, Vladimir Matijašević, Dragan ilić, Branko Babić, Miloš Dangubić, Đorđe Tomić i Zoran Lekić.

Izabran je i Odbor za hitna pitanja FSB koji će uz predsednika Marka Pantelića činiti potpredsednici FSB Željko Popović i Goran Spasojević i članovi Mirko Gluščević i Zoran Lekić.

Video: Zvezdan Terzić nije hteo da odgovori koliki je dug Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR PODGORICA

    15. jul 2020 | 16:30

    Naj bolje bi bilo da sve funkcije u fudbalu na teritorije Srbije daju C. Zvezdi,pošto se moj Partizan verovatno sa tim slaže. Kukala nam majka sa ovom upravom, neverovatno je šta rade. Napolje breeeeee svi iz kluba.

  • Rade

    15. jul 2020 | 16:18

    Marko Pantelić pa kaže proslavljeni srpski fudbaler! Gde se on proslavi toliko? 🤔🙄

  • GROBAR PODGORICA

    15. jul 2020 | 16:37

    Kako Partizan pasivno gleda šta Kokeza radi. Pa nemojte da se bunite kad dođe do spornih detalja na utakmicama koje Partizan igra. Napolje bre iz kluba svi do jednog,sram vas bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA