≫ 

Ibra i Miha zajedno u provodu: Zlatan ušao u noćni klub, prišao Siniši i izgrlio ga kao najrođenijeg

Imaće italijanski novinari materijala da pišu o svojoj omiljenoj temi - transferima

  • 15
Zlatan Ibrahimović, Siniša Mihajlović

Foto: Instagram.com/vickymiha

Siniša Mihajlović uživa na odmoru sa svojom porodicom posle izuzetno teške i najteže sezone u njegovom životu, tokom koje se borio sa leukemijom i pobedio. Sada živi punim plućima sa svojim najmilijima, pa je odlučio da slobodne dane provede na Sardiniji gde krstari svojom luksuznom jahtom i obilazi rajske plaže.

Uveče se podrazumevaju otmene večere, a upravo u jednom takvom noćnom klubu u mestu Porto Červo, došlo je i do susreta sa njegovim velikim prijateljem, Zlatanom Ibrahimovićem.

Kada se Zlatan pojavio u klubu, svi su se okretali ka njemu i želeli fotografiju. A on je ugledao svog prijatelja Mihajlovića, prišao mu, malo su popričali i bratski se izgrlili.

Poznato je da je Bolonja želela Ibrahimovića prošle zime, ali je izgubila bitku za njegov potpis od Milana. Ibra je pod ugovorom sa Milanom do 31. avgusta, ali najavljuje se da će produžiti ugovor, jer je zadovoljan ostankom Stefana Piolija.

Svakako, susret sa Mihajlovićem, iako je u pitanju verovatno samo prijateljski razgovor i pozdrav, podgrejaće italijanske novinare da pišu o svojoj omiljenoj temi prelaznom roku i transferima.

Pogledajte i kako je u fotografijama izgledao susret i pozdrav Mihajlovića i Ibrahimovića:

Video: Grmi Severina na Mihinoj jahti

U prva tri kola Superlige najefikasniji tim je Spartak sa 10 golova, a upravo Subotičani večeras (19.00) gostuju Zvezdi na Marakani. Opklada GG3+ nosi kvotu 2,15, a kombinazzija 1&3+ 1,52. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Spartak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA