Borjan dao podršku Zvezdinoj filijali: Grafičar na mapi projekata Evropske unije

Projekat je podržan od strane mnogih afirmisanih fudbalera, koji imaju zavidne nacionalne i internacionalne karijere kao što su Savo Milošević, Edin Džeko, Zoran Tošić, kao i golman Zvezde Milan Borjan

  • 2
FK Grafičar seminar Foto: FK Crvena zvezda

Seminar u okviru projekta “Stvaramo životne šampione: zajedno za zdraviju i sigurniju zajednicu” održan je u Doboju, gde su trenerima omladinskih škola RFK Grafičar, FK Maribor, FK Nova Gorica, FK Doboj i FK Pelister predstavljene aktivnosti čiji je cilj revitalizacija obrazovne i pedagoške uloge fudbala kao sporta.

Ovaj projekat realizuje se kroz Erasmus+ program Evropske unije, a u njega je uključeno šest zemalja - Srbija, BiH, Slovenija, Hrvatska, Severna Makedonija i Turska.

- Izuzetno smo ponosni na ovaj projekat i saradnju sa Razvojnim centrom za mlade iz Beograda, kao i na saradnju sa ostalim klubovima iz regiona sa kojima delimo zajednički cilj; kreiranje zdravog okruženja i pravih vrednosti za buduće generacije. Savremeni fudbal je multi disciplinaran i konstantno napreduje, što predstavlja poseban izazov trenerima mlađih kategorija i zahteva neprekidnu edukaciju. U saradnji sa profesorima sa Univerziteta iz Turske, Srbije i Makedonije, treneri dobijaju nova saznanja iz oblasti psihologije i pedagogije, koja će primenjivati u radu sa mladim igračima - izjavio je predsednik RFK “Grafičar” Slobodan Govedarica.

Projekat je podržan od strane mnogih afirmisanih fudbalera, koji imaju zavidne nacionalne i internacionalne karijere kao što su Savo Milošević, Edin Džeko, Zoran Tošić, a Zvezdinoj filijali najdraža je podrška kapitena i golmana crveno-belih Milana Borjana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džek

    3. mart 2021 | 15:22

    Terzić radi samo s projektima

  • misa

    3. mart 2021 | 17:12

    A stacemo kad svi klubovi posto ih ima trenutno vise od pola budu zvezdine filijale i ovako nam je od fudbala bruka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA