Ima više pratilaca nego njena zemlja stanovnika: Svi su odlepili za ovom bodibilderkom i njenom guzom

Možda nije najbolji, ali sigurno najlepši i najatraktivniji proizvod svoje zemlje

  • 2

Sport i San Marino, ne može se reći da idu baš ruku pod ruku, a naročito, recimo, tamošnji, bodibilding, koji verovatno širu populaciju i u toj državi, a i šire interesuje isto koliko i lanjski sneg.

Međutim, devojka po imenu Sara Sarti bi mogla da zainteresuje i vas, dragi naši čitaoci. I ne samo zainteresuje, već i da vas natera da postanete njen fan na Instagramu.

Atraktivna mlada dama zaista ima više pratilaca na ovoj društvenoj mreži nego što njena država, San Marino, ima ukupno stanovnika. Odnos je 46.200 naspram 33.562 u korist 24-godišnje bodibilderke.

Za to je sigurno ponajviše zaslužan njen izgled i savršeno oblikovano telo, posebno "pojedini delovi", ako nas razumete.

Njene fotografije na kojima uglavnom ističe savršenu guzu i zategnute noge, bez obzira da li se slikala u sportskoj uniformi ili u kupaćem na plaži ili bazenu, očas posla prikupe i preko 10.000 "lajkova".

Uostalom, najbolje je da pogledate video na početku teksta, pa se i sami uverite u to zašto mnogi smatraju da je upravo ona najpopularniji proizvod svoje države.

Video: Balerina koja je otkrila veliku strast prema tegovima: Ivana se sprema da postane fitnes zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA