≫ 

I od ovog meča zavisi da li Dejan Stanković napušta Zvezdu, pojavio se i novi kandidat

Sampdorija je "zagrizla" za trenera crveno-belih

  • 17
Dejan Stanković

Foto: Marko Jovanović

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković nalazi se na meti Sampdorije, koja ga želi na svojoj klupi već dugo. Stanković je imao na stolu ponudu kluba iz Đenove i njenog predsednika Masima Ferera, koji ga je želeo još pre šest meseci, ali i pre mesec dana, kada je Dejan Stanković odbio ponudu.

Međutim, sada se situacija promenila, prema informacijama dobro pouzdanog italijanskog transfer insajdera Fabricija Romana. On navodi da je Dejan Stanković spreman da se prihvati posla u Sampdoriji, ali da Zvezda ne želi da ga pusti, jer ima važeći ugovor sa klubom, a do kraja polusezone i najbitniji meč u Bragi od kojeg zavisi da li će prezimiti u Evropi u Ligi Evrope ili u Ligi konferencija.

Stanković će definitivno voditi ekipu protiv Brage, a da li će ostati na klupi, zavisiće i od drugih faktora.

Pošto Ferero nije mogao da dobije Stankovića odmah, odlučio je da pruži šansu Robertu D'Aversi i za derbi Đenove koji je na programu u petak od 20.45.

Već nakon toga mnogo toga bi moglo da bude jasnije kada je u pitanju sudbina Dejana Stankovića, jer će biti poznat i ishod meča u Bragi.

Sada je u italijanskim medijima isplivalo i novo ime koje figurira kao kandidat za klupu Sampdorije, a to je Marko Đampaolo, koji je sa velikim uspehom vodio Sampdoriju od 2016. do 2019. godine, što ga je preporučilo za klupu Milana, gde se ipak nije najbolje snašao.

Stanković je navodno čelnicima Zvezde rekao da se emotivno istrošio na klupi na Marakani i izrazio želju da ga puste u Sampdoriju.

U prošlosti se pokazalo da zadržavanje nekog protiv njegove volje nije ispadalo najbolje, a to se videlo i na primeru Miodraga Božovića i Vladana Milojevića.

Zvezdin problem bi mogao da bude i to što trenutno ponuda srpskih trenera nije najbolja, pa otuda možda i ne čudi što uprava ne želi tek tako da se odrekne Stankovića.

Zvezdi do kraja polusezone pored meča u Bragi ostaju još dueli protiv Radnika na Marakani u nedelju, kao i protiv TSC-a u gostima u sredu.

Kako trenutno stoje stvari, male su šanse da će Stanković biti na klupi Zvezde tokom proleća...

Video: Oni koji zvižde neka stave prst na čelo: Stanković britak posle minimalca Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA