SEKS NA EKS: Polovina muškaraca ne može da izdrži duže od dva minuta!

Prosečna dužina seksa je samo sedam minuta, a skoro svaki drugi muškarac može da izdrži samo 120 sekundi pre nego što dožive orgazam

  • 38

Iako se muškarcima ovaj podatak neće dopasti, poznati autor Hari Fiš tvrdi da veliki broj muškaraca tokom seksa ne mogu da izdrže više od dva minuta. Mnogi muškaraci tokom seksa izdrže samo dva minuta.

-Dva minuta je zaista premalo da prosečna žena doživi orgazam vaginalnom penetracijom-, navodi Fiš u svojoj knjizi.

Prema njegovim rečima, prosečna dužina seksa je 7,3 minuta, četiri minute manje od vremena za koje žene tvrde da je idealno.

Ovi podaci se slažu sa starom teorijom seksologa Alfreda Kinsija, koji je četrdesetih i pedesetih godina zaključio da tri četvrtine muškaraca ejakuliraju za dva minuta.

U nedavno objavljenom istraživanju u magazinu "Journal of Sexual medicine", češki psiholozi Petr Wajs i Stjuart Brodi su naveli da je ženski orgazam u mnogo većoj korelaciji sa trajanjem seksa nego sa predigrom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    5. avgust 2014 | 18:11

    Nema frke žene, prstom i jezikom mogu svašta da odradim ako ona stvar otkaže poslušnost. Bitno je samo da ste vi zadovoljene.

  • made in great britain

    6. avgust 2014 | 12:21

    Pa kad misle samo na svoju gu3icu. Meni je vaznije da moja draga ima osmeh na licu pa makar ja bio drugi. Budem i ja prvi nekad. Ali ona ne ostane nikad uskracena.

  • Biberče

    6. avgust 2014 | 10:10

    Bog je grešan što svakom čoveku nije dao "kulen" kao u crnca i sa dugom izdržljivošću :(( Ja jedva i tih dva minuta izdržim :(( Nisam nikada probao tu vijagru, ne znam kakav ona efekat daje, da li stvarno omogućava jedna tableta čvrstu erekciju?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA