Gde će Nemanja Matić? U Junajted izgleda neće, jer se obećao drugome

Srpski fudbaler sve dalje od nove saradnje sa Murinjom

  • 3

Deluje da će Nemanja Matić sigurno otići iz Čelsija ovog leta, ali gde?

Mančester junajted je, izlgleda, sve manje verovatna varijanta, jer Čelsi odugovlači da završi posao sa "đavolima", s razlogom, jer je u pitanju rival u šampionskoj trci, a pojačavati ga iz sopstvenih redova nije baš najpametniji rezon.

>>> Bakajoko stigao u Čelsi: Ako "plavci" sad ne prodaju Matića, kad će?

Srpski fudbaler je polako prestao da mašta o novoj saradnji sa Murinjom jer vidi kako Čelsi gleda na to, pa se okrenuo novim destinacijama - tačnije Juventusu.

Engleski mediji pišu da je Matić rekao "da" Masimilijanu Alegriju, ali ni njegov odlazak u redove prvaka Italije neće biti najjednostavniji jer klub iz Londona ne spušta obeštećenje ispod 40 miliona funti što je, u ovom trenutku, kamen spoticanja da se transfer realizuje.

Dolazak Timua Bakajoka iz Monaka Matića je stavio na listu igrača "za prodaju" što je jasno nagovešteno Konteovim spiskom za turenju po Aziji na kom nema našeg fudbalera.

Dakle, odlazak iz kluba je jedina preostala opcija za Matića i pitanje je samo vremena kada će se desiti transfer koji je "u procesu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA