Preživeo avionsku nesreću, zaigrao protiv Mesija i dobio potpisan dres: Imamo tako malo vremena da živimo svoje snove! (FOTO)

Bilo je suza i osmeha, naročito je bilo teško Rušelu

  • 5

Fudbaleri Čapekoensea nisu mogli da obuzdaju emocije zbog gestova iz Barselone na prijateljskom meču za trofej "Đoan Gamper".

Barsa je odavno pozvala Čapekoense na prijateljski meč posle stravične avionske nesreće u novembru, a sada je došlo vreme za realizaciju.

Tim iz Brazila je ostao praktično bez celog tima i stručnog štaba, avion se srušio na putu ka Medeljinu, a Barsa se javila među prvima i uplatila 250.000 evra.

Foto: Tanjug/AP

Rezultat od 5:0 ostao je u drugom planu, Neto, Rušel i Folman su kao preživeli iz nesrećne  tragedije doživeli velike ovacije i aplauz, najteže je bilo ipak Rušelu, koji je prvi put posle nesreće istrčao na teren.

 
A post shared by Leonella Fas (@leonella.10) on

- Istinska sreća dolazi iz poniznosti i priznavanja da samo mali i ništavni, a da je život potpun samo sa pravim osećajem ljubavi prema bližnjem. Hvala, uvek i pre svega Bogu. Hvala svima koji je bio pored mene tokom ovih meseci borbe i u koji su uz mene u pobedi. Zahvalan sam svim srcem na blagoslovu i čudu u u svom životu. Pustite nas da živimo svoje snove, imamo tako malo vremena - bila je poruka Rušela uz fotografiju sa Lionelom Mesijem.

 
A post shared by Alan Ruschel (@alanruschel) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA