Zvezdu za Keln analizira bivši igrač Partizana koga Delije ne pamte po dobru (VIDEO)

Miloš Jojić je spreman da šutira slobodan udarac protiv Zvezde ukoliko se ukaže prilika, a takođe i da analizira tim crveno-belih za trenera ''Jarčeva''

  • 8

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova igra protiv Kelna meč 2. kola grupe H, a za ''Jarčeve'' nastupa bivši igrač Partizana, Miloš Jojić, koga navijači crveno-belih ne pamte po dobru.

Mnogi navijači Zvezde i dalje se sećaju 144. Večitog derbija u kome je Miloš Jojić postigao gol u poslednjim trenucima meča za pobedu Partizana. Sada će ponovo izaći na megdan Zvezdi, ovoga puta u Evropi, u duelu Kelna i crveno-belih.

>>> Da se osvetimo Kelnu, pa makar me srce izdalo: Legendarni trener Zvezde se seća najbolnijeg poraza pre 27 godina! (VIDEO)

Jojić je u razgovoru za Žurnal rekao da Keln prihvata ulogu favorita, ali da je svestan kvaliteta i mana crveno-belih. Takođe je istakao i da će ''skautirati'' Zvezdu za trenera, ukoliko ima određena pitanja.

- Lično poznajem dosta igrača Crvene zvezde, ali nisam toliko pratio njihove igre, osim u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Nižiu pbobede u prvenstvu i sigurno dolaze puni samopouzdanja u Keln. Izuzetno su opasni u ofanzivi, imaju brzinu po bokovima. Obratićemo pažnju i na njihove mane i pokušaćemo da ih iskoristimo.

Foto: Profimedia/AFP

Jojić ističe da je spreman da pomogne treneru u analiziranju Zvezde, a takođe naglašava da je spreman da šutira slobodnjak ponov, ukoliko se ukaže prilika.

- Na raspolaganju sam treneru za sva pitanja koja bude imao.

- Bez obzira na lošu formu i trenutnu situaciju, favoriti smo u ovoj utakmici ne bi trebalo da bežimo od toga. Kvalitetnija smo ekipa, ali to moramo da dokažemo na terenu. Podrška naših navijača neće da izostane, u to sam siguran.

- Ne opterećujem se golovima, već ttežim tome da ekipa napreduje. Ako se ukaže priklika, da opet ugrozim gol Zvezde iz slobodnog udarca, uradiću to.

Prisetite se i njegovog gola na derbiju:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micky

    26. septembar 2017 | 13:33

    I corava koka nadje zrno.Tako i jojic.

  • Mister No

    26. septembar 2017 | 11:19

    Jedino sa klupe nekako da sutiras ako to postoji u fudbau. Jer ti momak ne igras redovno udjes ponekad sa klupe i to je to Nije nas strah od tebe sto se tvog znanja tice vec od nemaca koji su borbeni do poslednje minute a i tu nisi bas neki koji ujeda.

  • micko

    26. septembar 2017 | 15:01

    Ali pvo sada je drugi tim zvezde tim koji grize!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA