Povratak u Superligu posle Evrope: Lalatović protiv svoje Zvezde, Partizan čeka Spartak!

Zaboravljaju se BATE i Jang Bojs, vreme je za Superligu

  • 3

Još se nisu slegli utisci "večitih" iz Lige Evrope, a predstojećeg vikenda očekuju ih utakmice u 18. kolu Superlige Srbije, u derbiju runde sastaju se Čukarički i Crvena zvezda na Banovom brdu, dok Partizan dočcekuje subotički Spartak.

U centru pažnje biće treneri Vladan Milojević i Nenad Lalatović koji su nekada bili u suprotnim ulogama, a sada sa uspehom vode Crvenu zvezdu, odnosno Čukarički.

Foto: Marko Todorović



Lider prvenstva želi da nastavi niz pobeda na Banovom brdu u možda nezgodnom trenutku posle teškog gostovanja BATE-u (0:0) u Belorusiji i to protiv tima čija forma je u usponu.

Čukarički je sa tri pobede uhvatio zalet ka pohodu na Evropu i priključio se vrhu tabele, dok Zvezda traži sedmi uzastopni trijumf u šampionatu.

Aktuelni prvak Partizan u euforičnom raspoloženu, zbog izborenog evropskog proleća nakon pobede nad Jang Bojsom (2:1), dočekuje verovatno najprijatnije iznenađenje prvenstva - Spartak.

Foto: Vladimir Milovanović



Subotičani ove sezone igraju sjajno, treći su na tabeli i nameravaju novi podvig, sada u Humskoj gde su znali da ostanu neporaženi poslednjih godina.

Sa druge strane, crno-beli imaju imperativ osvajanja tri boda jer zaostaju četiri koraka za Crvenom zvezdom.

Runda se otvara u petak mečom Borca i Voždovca u Čačku, a vredi napomenuti da se u vojvođanskom derbiju sastaju Bačka i Vojvodina.

Raspored utakmica

PETAK

Borac - Voždovac (od 17 sati).

SUBOTA

13.00 Mačva - Javor

13.00 Bačka - Vojvodina

15.00 Rad - Mladost (15)

15.00 Radnik - Napredak

17.00 Radnički Niš - Zemun

Nedelja:

15.00 Čukarički - Crvena zvezda

17.00 Partizan - Spartak

Tabela: Crvena zvezda 46 bodova, Partizan 42, Spartak 32, Vojvodina 31, Voždovac 31, Čukarički 31, Radnički Niš 24, Napredak 23, Radnik 22, Mladost Lučani 20, Zemun 18, Mačva 16, Bačka 13, Javor 11, Rad 11, Borac 10.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mix

    24. novembar 2017 | 16:29

    Lalat je dobar trener ali ima jedan ogroman nedostatak. Izgubio je sve meceve svih timova koje je vodio protiv Zvezde. To znaci da on u stvari i ne zeli da iskreno pozeli pobedu protiv Zvezde a to je licna katastrof za jednog trenera. On vi se trebao ugledati na velikog trenerskog maga i postenjacinu Kosana koji sa potpunom posvecenoscu ekipi koju trenira ,kad igra sa Zvezdom, daje sve od sebe da je pobedi. Pobeda protiv Zvezde svih trenera po opredeljenju navijaca Zvede i isto tako trenera partizanovaca protiv Partizana ,treba da bude njihov trenerskikarijerni pivotalni cilj! Ako Lalat ne pobedi Zvezdu a npr. Vuk Rasovic Partizana, po meni oni su trenerski minorusi,bili i ostali. Ocekujem da vidim Cuku da zaista zeli da pobedi Zvezdu. Cestitam treneru Vozdovca, po opredeljenju partozanovog navijaca sto je uspeo pobediti Partizana na njegovom terenu! Po meni, on je polozio kljucni trenerski ispit u Srbiji!

  • GP

    24. novembar 2017 | 18:12

    Bice ovo "teska" utakmica za zvezdanu. Ha,ha. Mogu sudije slobodno da joj pomognu nece se Lalatovic buniti i izjavice kako je to zasluzena pobeda zvezdane. Ako neko nije znao sta je sklanjalice neka gleda ovu utakmicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA