Bio je toliko pijan da je mislio da je u toaletu: Navijač Sanderlenda objasnio zašto je bio go na tribinama (FOTO)

Mladi fan "crnih mačaka" se iskreno kaje zbog svog postupka

  • 1

Navijač Sanderlenda koji je na utakmici svog tima sa Redingom vršio nuždu na tribini izazvao je pometnju na internetu. Ekspresno je izbačen sa stadiona, ali tu nije kraj priče.

Negativni komentari proširili su se velikom brzinom, a sada je otkriven i njegov identitet.

Kalum Mouson tvrdi da nije namerno vršio nuždu, kao i da njegov postupak nema veze sa porazom Sanderlenda, te da nije želeo na taj način da iskaže nezadovoljstvo

Navijač "crnih mačaka" tvrdi da je tog jutra pojeo samo dve čokoladice, pre nego što je popio 12 flaša piva i šest krigli voćnog cidera koji takođe sadrži alkohol.

Vlasnik Sanderlendove sezonske karte kaže da je bio toliko pijan da je mislio da je u toaletu!?

Mouson je istakao da se kaje zbog toga što je uradio.

- Izvinjavam se zbog toga, žao mi je. Nisam vršio veliku nuždu na sedištu, to je Božja iskrena istina. Ne mogu da se setim ničega - rekao je 17. godišnji navijač i objasnio iz svog ugla:

- Došao sam na stadion, seo na svoje mesto i sledeće čega se sećam da sam našao u ćeliji na stadionu. Nisam znao za ceo incident dok mi prijatelj uveče nije ispričao. Bilo je svuda na internetu, na Fejsbuku, Gari Lineker je postavio na Tviter.

Kada je shvatio šta je uradio, bilo je kasno.

- Sramota me je, stidim se. Nisam čak ni znao šta radim. Momak koji je sedeo pored mene napisao je na Tviteru na se to nije dogodilo. Rekao je da može da potvrdi da na mom sedištu nije bilo izmeta, ali jeste mokraće. Radije bih onda da to bude umesto izmeta, ali bih najviše voleo da se ništa od toga nije desilo - izjavio je mladić i potom nastavio:

- Mislim da sam bio toliko pijan da sam pomislio da sam u WC-u. To mi jedino pada na pamet, ne bih to uradio bez razloga. Ne znam šta mi je bilo u glavi kada sam to uradio, stvarno ne znam.

Mladi navijač Sanderlenda bi mogao da pretrpi i druge posledice.

- Suspendovan sam sa posla, da budem iskren mislim da ću biti otpušten. Zabrinut sam da bi to moglo da utiče prilikom traženja drugog posla, ali neću dolaziti na posao pijan. Obično nisam takav. Jednostavno nisam siguran zašto se to desilo. Moram da pazim šta pijem u budućnosti.

Trenutak pomračenja svesti će sigurno negativno uticati na 17. godišnjeg mladića.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    6. decembar 2017 | 09:25

    Englezi, vrlo kulturna nacija??????? Pijanstvo, samo kao izgovor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA