Škuletićeva bomba kakva se retko viđa, reakcija golmana sve govori: Da li Srbija neočekivano dobija napadača za Mundijal? (VIDEO)

Petar Škuletić igra u neverovatnoj formi u Turskoj u poslednje vreme

  • 19

Bivši igrač Partizana Petar Škultetić igra u paklenoj formi u Turskoj za Genčlerbirligi, gde je svojim fenomenalnim golom doneo svojoj ekipi pobedu od 1:0 u prvoj utakmici osmine finala Kupa Turske protiv Bursaspora.

Neverovatan gol dao je povremeni srpski reprezentativac, koji doduše u vreme Slavoljuba Muslina nije dobijao šansu i pozive, ali ukoliko ovako nastavi da igra, nema sumnje da će Mladen Krstajić ozbiljno razmatrati njegovo ime na spisku za Mundijal.

Pre samo nekoliko dana Škuletić je dao gol za protiv Burse samo u ligi, a ovo mu je bio ukupno šesti gol ove sezone za Genčlerbirligi.

Ipak, ovaj je zaista nešto neverovatno i pravo fudbalsko remek-delo. Prihvatio je loptu skoro na pola terena, oslobodio se nekoliko protivnika, zatim driblingom u stranu oslobodio sebi prostor za šut, a zatim raspalio po lopti iz sve snage sa nekih 30 metara i zakucao loptu u rašlje!

Reakcija golmana je sve rekla kada ga je kamera prikazala u kadru posle primljenog gola. U neverici je gledao u prazno, kao da ne veruje kakav je gol upravo primio.

Pre dvadesetak dana dao je možda i gol karijere, kada je posle nekoliko pimplovanja raspalio volej u rašlje golmana, ali i ovaj pogodak ulazi u konkurenciju za jedan od njegovih najboljih svih vremena.

Pogledajte i uživajte:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voki

    26. decembar 2017 | 21:03

    Jedan gol na 20 utakmica idemo

  • branko

    26. decembar 2017 | 20:58

    jeste, odma ga dajte na mundijal preko novina, ajde bre decko nista ali nista nije pokazao dok je igrao u nasem sampionatu, kao i onaj muceni Kanga, dade onaj gol protiv Krasnodara i 200 usiljenih nerezonskih suteva posle toga i naravno nista....

  • Nscz

    26. decembar 2017 | 20:10

    Evo menadzeri poceli da placaju da se pise o njihovim igracima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA