Škuletić rešeta u Turskoj: Sjajan gol bivšeg igrača Partizana kao preporuka Krstajiću (VIDEO)

Novi gol bivšeg napadača Partizana

  • 1

Petar Škuletić je u seriji. Fudbaleri Genčlerbirligija ostvarili su važnu pobedu na gostovanju Karabuksporu rezultatom 2:0, a prvi gol za goste delo je igrača koji golovima ozbiljno konkuriše za mesto u reprezentaciji Srbije.

Napadač turskog Genčlerbirligija pruža sjajne partije ove sezone i "vuče" svoje ekipu iz zone ispadanja.

Posle neubedljivog prvog poluvremena, gosti su u nastavku zaigrali mnogo bolje i golovima u 60. minutu i nadoknadi vremena stigli do četvrtog trijumfa ove sezone.

"Dugačku" loptu defanzivac Karabukspora nije uspeo da iskontroliše, već je samo "gurnuo" Škuletića u šansu koju je on realizovao. Sjajnim prijemom lopte pored svog čuvara dao je sebi "for" i kada se činilo da neće uspeti, Škuletić se fenomenalno snašao i u padu poslao loptu u mrežu.

>>>Škuletićeva bomba kakva se retko viđa, reakcija golmana sve govori: Da li Srbija neočekivano dobija napadača za Mundijal? (VIDEO)

U 93. minutu Ugur Ciftci je postigao drugi gol za svoju ekipu i tako postavio konačan rezultat.

Na poslednje četiri utakmice srpski napadač je postigao isto toliko pogodaka, a ligaških ukupno pet, dok je u Kupu tri puta bio strelac.

Nema sumnje da golgeterskim učinkom nameće selektoru Srbije Mladenu Krstajiću kao opcija više u navali nacionalne selekcije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sumadinac u. Majke j.....

    20. januar 2018 | 22:41

    On je Crnogorac!!!Nastupao za reprezentaciju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA