Klatenburg prekinuo meč zbog molitve u Saudijskoj Arabiji (VIDEO)

Navijači u Saudijskoj Arabiji oduševljeni potezom Engleza

  • 1

Pre godinu dana najavljeno je da će jedan od najboljih svetskih sudija Mark Klatenburg napustiti Premijer ligu i prihvatiti neku od unosnih ponuda koje je imao sa Bliskog istoka. Kada je u aprilu 2017. godine odsvirao kraj utakmice između Lestera i Vest Bromviča znalo se da više neće deliti pravdu na Ostrvu.

Ponuda iz Saudijske Arabije je bila više nego primamljiva, pa je Klatenburg odlučio da je prihvati i postane prvi čovek Sudijskog komiteta.

>>>Poznati fudbalski sudija uhvaćen u seks skandalu: Klatenburg varao ženu, a ljubavnicu lagao da je preduzetnik iz Arabije (FOTO)

Deleći pravdu na meču osmine finala Kupa između Al Feiha i Al Fateha Klatenburg je učinio nešto zbog čega je stekao velike simpatije, ali i poštovanje navijača muslimanske veroispovesti.

Naime, pri rezultatu 1:1, u petom minutu nadoknade vremena iz obližnje džamije se začuo poziv na molitvu. Klatenburg je prekinuo meč kako bi navijači, ali i igrači mogli da se pomole, što je izazvalo oduševljenje svih prisutnih.

Posle tri minuta meč je nastavljen, a Al Faiha je golom u 118. minutu obezbedila narednu rundu takmičenja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter

    26. januar 2018 | 23:27

    Glupost! Dokaz kako svaki covek ima svoju cenu sto je mizerno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA