≫ 

Vučić panjenkom iz nepostojećeg penala šokirao Stojkovića, Partizan na -11! (VIDEO)

Crno-beli kaskaju za Zvezdom više nego što su očekivali!

Fudbaleri Partizana bez publike su dočekali Zemun u 24. kolu Superlige i remizirali sa 1:1!

Na tabeli, Partizan ima samo 52 boda, a Crvena zvezda je na 63 nakon pobede nad Spartakom u Subotici.

Pred ovaj duel, trener ekipe Miroslav Đukić je otkrio sa kakvim se kadrovskim problemima suočio, što je kreiralo startni tim pred Plzenj.

Sada su starteri bili Cucin i Ožegović, dok je Tavamba u nastavku bio adut sa klupe, ali je u drugom poluvremenu doživljen brodolom, uz veliki kiks arbitra Santrača, koji je dosudio penal kada je Vučić lukavo preskočio Cucina pri uklizavanju.

To je donelo penal koji je odredio meč, Zdjelar je samo iščupao bod, a u narednom kolu će Đukićev tim imati pakleno teško gostovanje, Radničkom iz Niša koji gaji evropske ambicije. Zemun će dočekati Javor.

TOK MEČA

Posle poraza od Viktorije Plzenj, Partizan je dočekao ekipu Zemuna pred praznim tribinama Humske, nakon kazne Disciplinske komisije.

Foto: partizan.rs

To je samo dodatno uticalo na startno sivilo igre crno-belih, koji su se samo nadovezali na partiju u Češkoj. Nedostajalo je drčnosti u igri, letargično su delovali crno-beli protiv ekipe koja je vrebala šansu za kontru.

Cucin se našao u startnoj postavi i solidno se pokazao, ali su opet u ofanzivi podbacili izabranici Miroslava Đukića. Marko Janković je opet bio dugo neprimetan, iskustvo Zorana Tošića nije dolazilo do izražaja, što je dodatno uticalo i na Ožegovića kao "odsečenu" opciju u napadu.

Lako je sa svim ubacivanjima na kraj izlazio golman Milošević, jednom mu je samo opasnije pripretio Danilo Pantić sa distance, dok je na drugoj strani Đenić kasnio da sa peterca matira Stojkovića.

Foto: partizan.rs

Morao je nešto da menja Đukić, to je u pauzi uradio uvođenjem Tavambe umesto bledog Jankovića, ali ni on nije mnogo toga uspeo.

Svaki njegov dribling su pročitali gosti, igra sa dva špica nije poremetila Zemunce, a čak je Tavamba dobio i munjeviti žuti karton zbog preoštre igre i korišćenja lakta u vazdušnim duelima. Zatim je Saša Ilić zamenio Pantića, a 70. minut bio je koban po domaćine.

Cucin je uklizao Vučiću, koji je pao u šesnaestercu, ali je diskutabilno da li je kontakta za najstrožu kaznu bilo. Uzaludni su bili protesti igrača Partizana, upravo Vučić je izveo penal hladnokrvno, bocnuvši loptu panenkom preko Stojkovića.

Foto: partizan.rs

Onda je Partizan krenuo u stihijske napade, Ilić je prebacio preko prečke, dok su gosti napravili pravi bunker ispred svoh 16-erca. Probali su zatim džoker Ivanović i Zdjelar bombama sa distance, ali su promašivali ili nailazili na raspoloženog golmana Miloševića.

Tek u 94. minutu, Zdjelar je doneo vredan bod posle prekida! Čak je i Vladimir Stojković došao u šesnaesterac rivala, delovalo je da će se Zemun odbraniti, ali je u poslednjem trenutku Zdjelar vrhunski zahvatio loptu i poslao je u donji ugao koji je i pokrivao Milošević.

PARTIZAN - ZEMUN 1:1

(Zdjelar 94 - Vučić 70)

Stadion: Partizan Gledalaca: - Sudija: Dejan Santrač

PARTIZAN: Stojković, Cucin, Miletić, Ostojić, Urošević, Zdjelar, Pantić (od 66. Ilić), Tošić (od 74. Ivanović), Janković (od 46. Tavamba), Suma, Ožegović

ZEMUN: Milošević, Milutinović, Cvetković, Trajković, Vučić, Luković, Kiso, Simić, Asani, Đenić (od 74. Đalović), Vukadinović

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delija doboj

    25. februar 2018 | 18:10

    Navijac sam zvezde al se stidim penela koje nam daju svake nedelje...sramota ..ako ne mozemo posteno / a ne mozemo / onda nam ne treba ni ovako...

  • Zoc

    25. februar 2018 | 15:49

    Prvi put u zivotu zelim da kiksnemo samo da vidim ledja pojedinim. Ovo je bruka od igre.

  • Sasa

    25. februar 2018 | 17:44

    Pitaj Ramadanija koga da stavis u sredu protiv Radnickog. Prevara od trenera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA