Zvezda predstavila novo pojačanje: Znam ko je nosio broj 8 pre mene (VIDEO)

Crveno-beli su jači za Dejana Melega

  • 14

Dejan Meleg je i zvanično novi fudbaler Crvene zvezde!

Nekadašnji vezista Vojvodine stigao je iz Kajzerija kao slobodan igrač i potpisao je ugovor sa šampionom Srbije na 3+1 godinu.

- Želeo bih da se zahvalim sportskom direktoru na lepim rečima, kao i da se zahvalim upravi što je omogućila da dođem ovde. Nadam se da ću u budućnosti uspeti da pokažem svoj talenat. Već sam odradio dva treninga sa ekipom, utisci su sjajni, većinu igrača sam poznavao i pre nego što sam potpisao. Prihvatili su me sjajno i zaista sam srećan. Ne mislim da je greška što nisam ranije došao u Crvenu zvezdu, razgovarali smo već u prethodna dva prelazna roka ali nismo uspeli da dođemo do dogovora. Sada sam uspeo da dođem u najveći klub na ovim prostorima i srećan sam zbog toga, mislim da je pravi trenutak — prve su reči Melega koji je odabrao dres sa brojem „8“.

Meleg na promociji u Zvezdi Foto: crvenazvezdafk

- Znam ko je nosio osmicu pre mene. Kanga je stvarno ostavio dobre utiske u Crvenoj zvezdi, ali da nisam spreman ne bih ni uzeo ovaj broj. Ne bih mnogo o tome pričao, na meni je da naporno radim i rezultat će onda doći. Moja prirodna pozicija je iza špica, desetka, to sam igrao poslednje 3-4 godine. Mogu da igram i po strani, pričao sam o tome i sa Vladanom Milojevićem i sa Milanom Kosanovićem sa kojim sam dugo sarađivao u omladincima Vojvodine. Šest ili sedam godina smo bili zajedno i on najbolje poznaje moje kvalitete

Melega je predstavio sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela koji je dodao da se radi na dovođenju novih pojačanja.

- Rešavamo i pitanje štopera, moguće je da ovih dana bude dogovoreno još neko pojačanje. Dovodimo samo igrače na pozicijama koje su deficitarne. Postoje i u našoj ligi igrači koji su kvalitetni, a nisu konstantno na radaru klubova. Jednog takvog smo i doveli, radi se o Dušan Jovančić. Nekim igračima je potrebno i vreme da sazreju, znamo ko je talentovan ali možda u tom trenutku nisu još spremni za klub poput Crvene zvezde. No, Melega smo svakako hteli i ranije, ali sada smo uspeli da se dogovorimo — rekao je Mrkela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SAŠA FRANKFURT

    12. jun 2018 | 14:03

    Srećno majstore!!

  • ⭐⭐⭐

    12. jun 2018 | 13:49

    Sjajno...e sad pun pogodak i najjače pojačanje biće ako zadržimo Radonjića...Jer uzalud je ako dovedemo jednog dobrog a drugog prodamo ne može nikako napred.Meleg,Radonjić Ben i Stoiljković i Pešić..biće sjajna kombinacija.

  • Ja...RS

    12. jun 2018 | 16:04

    Nemoj da bi prokockali Radonjica slucajno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA