≫ 

Partizan prodaje napadača: Jovanović tražio da ide, Briž ga platio 800.000 evra!

Želja igrača je ispunjena

  • 23

Krajem minule sezone mladi Đorđe Jovanović je u razgovoru sa ljudima iz kluba izrazio želju da napusti Partizan, jer nije zadovoljan minutažom u proteklom periodu i u Humskoj ozbiljno razmišljaju da prodaju nezadovoljnog napadača. Ponuda nije manjkalo, jer je za mladog fudbalera bilo zainteresovano nekoliko klubova, među njima i belgijski velikan Briž, koji bi ga na kraju i kupio za 800.000 evra, plus procente od dalje prodaje.

>>>Stanojević hteo Gomeša, povukao se zbog Partizana!

Kontakt dva kluba postoji, u sve su uključeni i Jovanovićevi menadžeri, koji takođe insistiraju da mladi fudbaler bude prodat, a trenutno ne postoji prava komunikacija u vezi sa eventualnim produžetkom saradnje.

Tim pre što je Jovanović u poslednjoj godini ugovora sa crno-belima, pa je prilikom pregovora o eventualnom nastavku saradnje zatražio zagarantovanu minutažu u prvom timu, što niko iz kluba nije želeo da prihvati. Otuda je i nastao “kratak spoj”.

Đorđe Jovanović i detalj sa meča protiv Napretka; Foto: MN Press

Zapravo, slučaj neodoljivo podseća na nedavnu sagu Luke Adžića i Crvene zvezde, koja je na kraju ipak okončana odlaskom mladog fudbalera u belgijski Anderleht, jer klub, igrač i agenti nisu mogli da se dogovore.

Kako stvari stoje, teško će ići i u slučaju Đorđa Jovanovića, koji se našao na oku Briža, belgijskog velikana spremnog da iskoristi povoljan trenutak i dobije talentovanog, mladog igrača za relativno nisko obeštećenje.

VIDEO:Prvi trening Partizana posle prozivke

PRVOTIMAC OD 2016. GODINE

Jovanović je potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom 1. jula 2016. godine, a pre toga je prošao gotovo sve mlađe selekcije crno-belih, gde je stigao iz ekipe Kosmeta iz Leposavića.

U protekloj sezoni je odigrao 19 mečeva za klub iz Humske u svim takmičenjima, postigao četiri gola i upisao asistenciju.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    14. jun 2018 | 12:00

    Плаче Загреб, плаче и Приштина, гробари су прсли, у томе је суштина. Ама, јел дошао неко код њих или их само напуштају?

  • Grobar

    14. jun 2018 | 11:57

    Sramota je za upravu da se nase dete tako oseca u svojoj kuci, a pritom je nebruseni dijamant...

  • Sasa

    14. jun 2018 | 13:20

    Komentarisete gluposti. Ko to moze da decu od 18 godina garantuje minute u prvom timu? Njegovo vreme tek dolazi i da ima strpljenja bilo bi bolje za njega. Ako ne zeli da ceka onda ga treba pustiti da ide. Samo bilo bi posteno od njega da je produzio ugovor zbog kluba koji mu je sa 16 godina pruzio sansu da zaigra u prvom timu i to timu osvajacu duple krune. Ti mladji igraci mogu da igraju u manjim klubovima ali u timovima koji se bore za titulu ima vrlo malo mesta za njih. Sretno mali u novom klubu al si se ogresio o Partizan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA