≫ 

Kakva vežba, jao ala ću da vas maltretiram! Kako je Milojević neobičnim treningom "ubio u pojam" igrače Zvezde? (VIDEO)

Trener crveno-belih izuzetno je raspoložen na treninzima svoje ekipe, koje vodi u sa posebnom energijom

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su slobodan dan posle prve pripremne utakmice u Austriji, u kojoj su savladali austrijskog drugoligaša Rid sa 2:0.

Vladan Milojević je odlučio da odmori ekipu posle napornih treninga od starta priprema u Vindišgarstenu, pa će igrači imati slobodno vreme da ga provedu kako ko želi.

Koliko su samo treninzi bili psiho-fizički naporni za igrače, pokazuje nova vežba koju je Milojević implementirao na treninzima, u svrhu uvežbavanja kretanja bez lopte i stvaranja automatizma kod igrača za neke uobičajene taktičke kretnje.

>>> Sa 10 godina je došao u Zvezdu, ali roditelji nisu imali para i vratio se iz Beograda: 15 godina kasnije, dečak je postao zver i ostvario je san (VIDEO)

Vladan Milojević na treningu sa novim igračima Zvezde, Dušanom Jovančićem i Milanom Jevtovićem; Foto: crvenazvezdafk.com

Po terenu je poređao nekoliko krugova različitih boja (crvena, žuta, plava i bela), a svaki igrač stoji na određenoj boji i posle komande Milojevića menja poziciju, u zavisnosti od toga koju boju zahteva.

Kada je trener Zvezde pojačao ritam i brzo počeo da menja boje, nekoliko igrača se "pogubilo" i pomešalo pozicije na koje treba da stane.

Milojević je tada u šali uzviknuo "Jao, kakva vežba, al' ću da vas maltretiram", a onda munjevito dao novu komandu "žuta", "crvena", "plava" i naterao igrače na nove brze kretnje i razmišljanje na koju poziciju treba da se vraćaju nakon nove komande.

VIDEO: Dirljiva priča: Sa 10 godina je bio u Zvezdi, ali nisu imali novca roditelji da ostane. 15 godina kasnije postao je zver i ostvario san

(Izveštač Telegrafa iz Austrije, Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA