≫ 

Paunov tim se raspada: Čikago vezao sedmi poraz, naš trener pred meč rekao igračima da mogu da idu!

Katastrofa u ekipi Fajera

  • 3

Čikago Fajer je u katastrofalnoj situaciji posle sedmog uzastopnog poraza u MLS, od Njujork Red Bulsa sa 1:0, pa je reagovao i trener Veljko Paunović.

Pre nekoliko dana je doživljena eliminacija u Kupu, u prvenstvu je tim na pretposlednjem mestu svoje divizije, pa se jasno i direktno oglasio Paunović.

Prvi meč u novoj sezoni supertim PSŽ-a igra kod kuće s Kaenom. Kvota da će pasti pet ili više golova (5+) na Parku prinčeva je 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč PSŽ - Kaen

- Održali smo otvoren sastanak pred ovaj meč i rekli 'Ko nije u potpunosti posvećen, može slobodno da ide'. Naravno, niko nije otišao, i to je bio jedan jako važan momenat, kada su momci shvatili - 'ovi ljudi oko mene, na njih jedino mogu i da se oslonim'. Svako zna da treba da da sve od sebe. I, ja sam to i video na terenu ovoga puta. Nije da smo pre ovog meča igrali tako da ne dajemo sve od sebe, ali je pristup ovoga puta bio drugačiji - rekao je Paunović, koji je kao rezerviste upotrebio Kataija i Nemanju Nikolića.

VIDEO: Sve što treba da znate o prvom moćnom derbiju nove sezone Premijer lige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sonic

    12. avgust 2018 | 11:42

    Paune ovo ti je znak da se vratis. Cekaju te tvoji momci u Srbiji koje si odveo na tron.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA