≫ 

Premijerligaš poslao pismo svom depresivnom navijaču! (FOTO)

Gest kluba je za svako poštovanje

  • 4

Fudbalski klub Barnsli, i te kako, brine o svojim navijačima, pa su tako čelnici poslali pismo podrške unesrećenom Krisu koji dugo navija za njihov tim. 

S obzirom n abrojne probleme koje Kris ima, a za koje su saznali odlučili su da mu stave do znanja da, u svakom momentu, može da računa na sve u klubu.

>>> Junajted želi Monćija za direktora: Da li je na to uticala ona njegova rečenica vezana za transfere u Premijer ligi?

Tako se Gotje Ganaj, jedan od čelnika, lično obratio Krisu i rekao mu da zna koliko je kao navijač značajan za klub, ali da primećuje da prolazi kroz period u kojem mu treba pomoć. Utučeni navijač je mnogo dao klubu, pa je Barnsli rešio da mu se oduži za sve godine koje je proveo bodreći njih.

U pismu se navodi:

- Dragi Kris, oprosti što se ovako javljam. Imao sam potrebu da stupim u kontakt sa tobom. Primetio sam, putem društvenih mreža da prolaziš kroz težak period i nadam se da će se sve popraviti na bolje u najskorijem roku. 

- S obzirom na to da si naš višegodišnji navijač, i da si nas podržavao, želimo da znaš da želimo da uzvratimo istom merom, samo nas obavesti. 

- Možeš se javiti kada god poželiš. Moja vrata su uvek otvorena i, konačno, imamo novi kafe aparat zahvaljujući Alfi Majsonu. 

- Nadam se i da si primetio natpis na dresovima kluba. Javi im se, oni zaista rade dobar posao, a kontakt sam ti prosledio. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA