Kad je jaka Zvezda, jaka je i Srbija! Terzić otkrio šta mu je Vučić rekao posle ulaska u Ligu šampiona (VIDEO)

Prvi operativac Zvezde se oglasio posle burne i uspešne nedelje

Generalni direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, prokomentarisao je plasman u Ligu šampiona i reakciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića na eliminaciju Salcburga.

- Crvena zvezda je priča za sebe! Crvena zvezda je Srbija, što je rekao Aleksandar Vučić, koji ne krije da je navijač Crvene zvezde... Rekao mi je, Terza, kad je jaka Zvezda, jaka je i Srbija! Stvarno mislim tako! Osećam ogromnu pozitivnu energiju oko sebe, u narodu, ovde na stadionu. Stvarno imamo ogromnu podršku - rekao je Terzić u intervjuu za Kurir, dodavši i da se čuo sa Vučićem posle utakmice.

Veliko poverenje Terzić ima u Mitra Mrkelu Foto: A. Nalbantjan

- Predsednik je veliki navijač Zvezde! Zvao me je posle utakmice. Čuli smo se i posle žreba. Ovo i njemu mnogo znači. On deli emociju i sudbinu svakog građanina Srbije, a 70 odsto naroda navija za Zvezdu. Njemu to znači jer smo usrećili narod. I predsednik Vučić je čovek od krvi i mesa. Naravno da je i njemu drago, jer je ovo deo i njegovog uspeha. On me je doveo u Crvenu zvezdu. Ja sam bio njegov izbor.

U predvorju Lige šampiona Foto: Marko Jovanović

Terzić je jedan momenat boravka u klubu posebno bio upečatljiv.

- Kad mi je bilo najteže, posle utakmice sa Voždovcem, kada sam odustao i hteo da odem, predsednik Vučić mi nije dao da odem iako sam bio rešen. Video sam da je to borba sa vetrenjačama. U tom momentu kada treba da uzmemo drugu titulu zaredom, imali smo mnogo protivnika.

Prvi čovek Srbije je imao veliko poverenje u Terzića Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Već se tada osećalo da se razvijamo kao klub, a mnogima je to smetalo. Tada mi je rekao da moram sve to da prevaziđem. Da je ovo Srbija i da se uspeh ne prašta. Tada me je prelomio. Posle toga sam otišao u Atinu, dogovorio se sa Milojevićem, zatim sa Mrkelom i krenula je naša priča.

VIDEO - Milojević o pojačanjima: Tri dobra fudbalera i tri dobra čoveka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daca

    2. septembar 2018 | 14:20

    Samo napred Zvezdo, cela Srbija je uz tebe!

  • Ekica

    2. septembar 2018 | 13:11

    Vučićev držani projekat je zvezda..

  • Dosljak

    2. septembar 2018 | 15:10

    Ostaviti samo Zvezdu, ostale klubove u svim sportovima pogasiti, da pocnemo da zivimo ko ljudi ( tako sam ja razumeo)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA