≫ 

Tole Karadžić se oglasio zbog Milivojevića i Nastasića i otkrio šta treba da urade da ih Krstajić vrati u reprezentaciju

Bivši predsednik FSS-a smatra fudbaleri treba da se izvine selektoru da bi ponovo bili u reprezentaciji

  • 21

Bivši predsednik FSS-a, Tomislav Karadžić prokomentarisao je slučaj oko sukoba Luke Milivojevića i Matije Nastasića sa selektorom Mladenom Krstajićem.

Nakon što ih je Krstajić izostavio sa spiska, Milivojević je osuo paljbu po njemu i istakao da selektor laže, dok je Nastasić rekao da više neće igrati za Srbiju dokle god je Krstajić selektor.

Karadžić smatra da su obojica sjajni fudbaleri, ali da je na selektoru da odluči i napravio je paralelu sa reprezentacijom Francuske, kada je Dešam izostavio Benzemu i kasnije postao prvak sveta.

- Da se ne lažemo, Milivojević i Nastasić su odlični fudbaleri, ali je na selektoru da li će ih zvati ili ne. Svedoci smo da je Didije Dešam pre Mundijala u Rusiji iz tima izostavio neke od najvećih zvezda. Pre svih, Karima Benzemu. I šta se desilo, osvojio je svetsku titulu. Svesno je žrtvovao prvu opciju u napadu. Pola Francuske ga je pljuvalo zbog toga. Kad se nešto slično desi kod nas onda se diže hajka protiv selektora - rekao je Karadžić za “Alo”.

Prema njegovim rečima, potrebno je da Milivojević i Nastasić upute izvinjenje kako bi ih selektor vratio u tim.

Ljudi, selektor je taj koji najbolje vidi dešavanja u svlačionici i na terenu. Žao mi je, svakako, ali Krstajić je jasno rekao da nije zatvorio vrata reprezentacije ni za koga. Neka razmisle o tome. Pretpostavljam da bi te momke, ako zatraže izvinjenje od selektora, on vratio u tim - dodao je Karadžić.

VIDEO: Krstajić objasnio zašto nije zvao Luku Milivojevića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbIn

    8. septembar 2018 | 18:32

    A Muslin kad nije pozvao SMS-a beše smenjen,i to pošto je prošao kvalifikacije!!!

  • Realno

    8. septembar 2018 | 18:31

    Ne unistivi Tole. Covek je otporan na sve i dalje vedri i oblaci. Pri tome je najbolji igrac partizana u istoriji. Ni minuta na terenu, a toliko titula mu doneo. Bravo.

  • Mitko

    8. septembar 2018 | 21:52

    Koji mozak. Pa francuzi su postali prvaci bez Benzeme. Znači trener zna posao. A šta je Srbija uradila. Ništa. Trener nezna posao. E ovo je logika a pametovanje penzionera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA