≫ 

Ne plašim se nikoga, dolazim u Beograd: Šaćiri poslao poruku Terziću!

Fudbaler Liverpula smatra da nema čega da se plaši na meču sa Zvezdom

  • 46

Švajcarski fudbalski reprezentativac poreklom sa Kosova Džerdan Šaćiri, koji će ove jeseni sa Liverpulom gostovati Crvenoj zvezdi u utakmici Lige šampiona, izjavio je da se ne plaši dolaska u glavni grad Srbije. Šaćiri je na Svetskom prvenstvu gol protiv Srbije proslavio "spajanjem ruku u obliku albanskog orla", zbog čega je bio na udaru kritika, kako u Srbiji, tako i Švajcarskoj.

Britanski list Liverpul eho citirajo je direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića koji je rekao da je upravo Zvezda simbol Srbije, da sumnja da će Šaćiri doći, a i ako dođe, da će biti manji od makovog zrna.

VIDEO: Milojević poslao poruku Liverpulu, PSŽ-u i Napoliju: Hoćemo još da stvaramo istoriju

Međutim, Šaćiri  uverava da će sa Liverpulom gostovati u Beogradu - preneo je Blick.

- Ne strepim od tog gostovanja. Čitao sam šta je sve pisano, ali ja tamo idem samo da bih igrao fudbal. Ne plašim se ja nikoga - poručio je Šaćiri.

Zvezda i Liverpul će se sastati u 3. i 4. kolu Lige šampiona, najpre na Enfildu 24. oktobra od 21 sat, a potom 6. oktobra u Beogradu od 18.55.

Ubedljivih 21:3 protiv Južne Afrike na startu Svetskog kupa jasno govore da je, iako podmlađena, vaterpolo reprezentacija Srbije za većinu nedodirljiva. Kvota ne keca iznosi 1,22. Pogledajte sve MOZZART kvote za utakmicu Srbija – SAD

Odbojkaši Srbije u seriji od tri poraza, Amerikanci su vezali pet pobeda. i favorite su sa kvotom 1,50. Pogledajte i druge kvote MOZZART kladionice za utakmicu između SAD i Srbije.

Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gavrilo77

    12. septembar 2018 | 14:34

    Pa oni nam spustili zastavu velike Albanije u sred Beograda...😂😂😂😂😂toliko o Beogradjanima🤫🤭

  • Kersme

    12. septembar 2018 | 13:10

    Hahha frajer,dolazi sa klubom koji obezbedjuju kao da dolazi engleska kraljica i kao ne plasi se haa... Dodji smekeru sam i pokazi tim prstima onu vasu pticurinu negde u BG...

  • Pera

    12. septembar 2018 | 15:55

    Pa ti imas drzavljanstvo Republike Srbije, i cega ima da se plasis alo Srbine?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA