≫ 

Nisam rekao sudiji da je govedo: Kosanović otkrio zašto je dobio crveni karton protiv Zvezde!

Povodom meča u Kruševcu oglasio se i trener domaćeg tima

  • 8

Velika bura podigla se posle meča između Napretka i Crvene zvezde u Kruševcu, a jedna od stvari koja je pokrenula istu bilo je i isključenje trenera domaćeg tima Milorada Kosanovića.

Iskusni stručnjak nije vodio Kruševljane u drugom poluvremenu, a Zvezda je psole prvih 45 minuta već imala prednost golovima Marka Gobeljića i Veljka Simića.

>>> Večeras počinje nova sezona za košarkaše Zvezde, u goste im dolazi Cibona, i veliki su favoriti. Kvota na trijumf crveno-belih s više od 22,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Cibona.

Dva dana kasnije, Kosanović je za Večernje novosti otkrio zbog čega je isključen.

- U dvorištu pored svlačionice malo smo popričali po završetku prvog poluvremena. Rekao sam mu da se smiri malo, a on je meni odgovorio: „Nisam ja za vas „alo, momak“. Na tome se završilo i svako je otišao u svoju svlačionicu - rekao je Kosanović i dodao:

- Kada sam krenuo na teren posle pauze četvrti sudija mi nije dao da prođem, rekao mi je da sam isključen zato što sam Širokog nazvao govedom. Pošto znam šta je bilo i znam šta pričam, zaključio sam da sam postao trener na kome sudije pokazuju svoju hrabrost.

Osvrnuo se Kosanović i na situaciju iz drugog poluvremena kada su domaći igrači tražili crveni karton za golmana Zvezde Milana Borjana.

- Ne volim da se spuštam na taj nivo i komentarišem sudijske odluke. U ovom slučaju, pravila su jasna, kada golman igra rukom van svog šesnaesterca dobija crveni karton. Borjan je rukom krenuo prema lopti, ali je ubedio sudiju da nije to uradio namerno - rekao je Kosanović.

VIDEO! Pogledajte kako je Borjan igrao rukom van kaznenom prostora:

VIDEO! Pogledajte golčinu Marka Gobeljića u Kruševcu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    28. septembar 2018 | 10:29

    Sve sto je sumnjivo uvek je u zvezdinu korist.Džabe se bunis.

  • GP

    28. septembar 2018 | 09:33

    Posle svakog odigranog kola zvezdana i sudije na tapetu. Dokle, bre, vise postenjacine?

  • Dragan

    28. septembar 2018 | 10:38

    Malo se popilo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA