≫ 

Od*ebite, ku*vini sinovi! Murinjo u kameru "sasuo" Englezima ono što mu leži na srcu

Portugalac jedva dočekao da reternira na bočne udare

  • 3

Bio je pred novom blamažom Mančester junajted, ali je 0:2 sa poluvremena meča protiv Njukasla "pretvoreno" u adrenalinsku pobedu od 3:2, na radost igrača, navijača i uvek najviše pominjanog, Žozea Murinja.

>>> Horor promašaj Matića razbesneo navijače: Srbin se obrukao sa pet metara pred praznim golom (VIDEO)

Na dan utakmice pojedini mediji su ga već proglasili "bivšim" što je u njemu probudilo revolt, spremnost da još jače "reternira" što je i uradio odmah posle uzbudljive utakmice čiji epilog mu je "produžio život" na klupi slavnog kluba.

- Imam 55 godina i prvi put u fudbalu glededam na ovo kao lov na čoveka - aludirao je na hajku koju trpi od strane medija maltene od početka sezone.

- Iskusan sam i zreo, veliki sam i mogu da živim sa tim. Ne znam da li moji momci mogu, oni su u panici. Razumem sve, i da je ovo industrija, i kakva je priroda ovog posla, ali ovakvu situaciju - ovo nikad nisam video. Rašford je bio tužan na terenu, Mektomin uplašen, momci prave greške, ali su dali sve od sebe u situaciji straha i lova na jednog čoveka - rekao je Murinjo.

Engleskim medijima zanimljivije od pobede bila je reakcija Portugalca odmah nakon meča, kada je gestikulirao prema kameri uz psovku na Portugalskom "fodas filhos de puta", što u prevodu znači "od*ebite ku*vini sinovi".

Situaciju je "dosolio" izjavama o sebi kao "dežurnom krivcu" za sve.

- Idem večeras u London, a ako sutra bude tamo padala kiša - znajte da je moja krivica. Ako bude nekih problema tokom usklađivanja Brexita - isto je moja krivica. Moram da budem spreman za to. Ovo je već previše lova na mene... Ali, navikao sam.

Mnogo je priča da igrači "nameštaju" Murinja, da namerno igraju lošije i gube, međutim on je kategorički odbacijo takve spekulacije.

- Nije do izmena, to je do mentaliteta i želje. Samo je klub važan, nije ovo o meni ili igračima... U drugom poluvremenu su dali sve od sebe i zato su pobedili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lovac g-8

    7. oktobar 2018 | 09:21

    Нисам га готивио, а сада кад се спрда надобудним и глибавим енглешчићима просто га обожавам. Напред Муриљо.

  • Robi

    7. oktobar 2018 | 11:21

    Nepase njemu Engleska liga isto kao sto nepase, Lopetagui Realu, bolji nije ni Perez koji dovodi golmana i hoce stadion uredjivat a igraci skabi totalno, ako ovako nastave, negine im sredina tabele.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA