≫ 

Policija u Baru i Podgorici privodila navijače Zvezde i Partizana, morali da potpišu da su Srbi i da neće ići na utakmicu sa Crnom Gorom!

Policija je privodila na informativne razgovore mladiće koji su prepoznati kao navijači Srbije

Ilustracija: AP/Tanjug

Velika je bura u Crnoj Gori poslednjih nedelju dana. Više desetina mladića iz Podgorice i Bara pozivano je na informativne razgovore u policiju, povodom fudbalske utakmice Crna Gora-Srbije, saznaje Borba. 

Radi se o mladićima koji su prepoznati kao navijači fudbalskih klubova Partizan i Crvena Zvezda, kao i Srbije. Svi oni su kako je potvrđeno Borbi morali u policiji da potpišu izjavu da su Srbi i da neće ići na pomenutu fudbalsku utakmicu.

>>> Prvi put od razdvajanja Srbija igra protiv Crne Gore u fudbalu. Kvota na dvojku Pod Goricom je vrlo jaka - 2,15, a ako ne verujete u Orlove, dupla šansa 1X je 1,71. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Crna Gora - Srbija.

- Dobili smo pozive da se javimo u policiju. Tamo nas je čekao inspektor, vrlo se korektno ponašao. Dao nam je unapred pripremljenu izjavu koju smo mi trebali da potpišemo. Pisalo je u izjavi da nećemo ići na fudbalsku utakmicu, i samo treba da stavimo svoj potpis i odmah smo pušteni kući - kazalo je novinaru Borbe više mladića iz Bara i Podgorice.

U unaped pripremljenoj izjavi, kako su oni naveli pisalo je da se nacionalno izjašnjavaju kao Srbi.

- Pisalo je moje ime i prezime, pored toga da se izjašnjavam kao Srbin i u nastavku da svojevoljno izjavljujem da neću biti na stadionu za vreme odigravanja utakmice, ističe jedan od mladića.

Fudbalska utakmica Crna Gora-Srbija igra se u četvrtak na stadionu pod Goricom, sa početkom u 20:45 časova.

VIDEO: Trening reprezentacije Srbije pred istorijski duel sa Crnom Gorom

VIDEO: Koreografija Delija za istoriju:

VIDEO: Brutalna tuča na derbiju: Izjednačenje nije smirilo Delije koje su potegle pesnice

(Telegraf.rs/Borba.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    11. oktobar 2018 | 10:45

    Trebala bi Srbija djukanogorcima da uvede vize a ovi crnogoci koji zive u Srbiji da biraju koje ce drzavljanstvo da uzmu ako uzmu djukino u tom slucaju im uvesti radne vize na maksimalo 5 godina sa pravom produzenja ako rade a ako nerade pravac kod brace siptara u brda i krs pa neka tamo lelemudaju i neka cuvaju ovce i koze.

  • Aco

    11. oktobar 2018 | 10:23

    Strah Milogorce da se ori Srpska pjesma u Podgorici,ne brinite braco dolazimo mi iz R.Srpske nama nema zabrana !!

  • nibrS

    11. oktobar 2018 | 10:40

    I šta je to onda Patrijarh Irinej pogrešno rekao u svojoj izjavi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA