Real se umešao u skandal, Ronaldov advokat se oglasio: Istina je, Kristijano je platio devojci da ćuti...

Bura se ne stišava

  • 0

Čelnici FK Real Madrid pokrenuli su tužbu protiv portugalskog lista Koreo da Manja, koji je objavio da je "kraljevski klub" prisilio Kristijana Ronalda da potpiše nagodbu sa Katrin Majorgom, koja ga je optužila za silovanje.

Katrin je optužila Ronalda za silovanje u hotelu u Las Vegasu 2009. godine, a list je objavio da klub nije želeo da rizikuje i naruši ugled Reala i Portugalca.

- Real Madrid objavljuje da je preduzeo pravne mere protiv portugalskog lista Koreo da Manja, koji je objavio lažne informacije i naneo štetu klubu. Real Madrid nije znao ni za jednu informaciju koju je taj list objavio u vezi sa Ronaldom, pa klub nije mogao da preduzme bilo kakve mere.

Policija Las Vegasa pokrenula je istragu protiv slavnog fudbalera, koji se 2010. godine nagodio za Katrin Majorgom, plativši joj 325.000 evra da ćuti.

Inače, tim povodom se oglasio i Ronaldov advokat Peter Kristijansen.

- - Ronaldo ne poriče da je pristao da sklopi sporazum, ali taj sporazum ni u kom slučaju nije priznanje krivice. On je napravio dogovor kako bi se sprečio pokušaj uništavanja ugleda, stečenog teškim radom, sportskim sposobnostima i primerenim ponašanjem. Nažalost, uključen je u parnicu koja je česta u SAD - kaže Kristijansen.

- Dokumenti koji navodno sadrže Ronaldove izjave o ovom slučaju su lažirani. Ukrali su ih hakeri, a zatim prosledili medijima. Značajni delovi su promenjeni ili potpuno izmišljeni - zaključio je Kristijansen.

VIDEO - Ruska umetnica predvidela da će Ronaldo igrati svemirski fudbal 23 godine pre njegovog rođenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA