Čim je Ronaldo došao, mene su izbacili iz kluba: Ispovest Gonzala Iguaina o odlasku iz Juventusa!

Argentinac napokon progovorio o svom transferu

  • 0
Iguain u dresu MIlana Foto: Tanjug/Ap

Ono što je bila ''javna tajna'', sada je i zvanično potvrđeno - Gonzalo Iguain je morao da ode iz Juventusa!

To je u intervjuu za ''Gazeta delo Sport'' otkrio sam fudbaler koji je priznao da se ''sve pormenilo'' posle finala Kupa Italije.

- Tada sam imao osećaj da se nešto prekinulo. Onda su doveli Ronalda. Odluka da odem nije bila moja već njihova. Dao sam sve za taj klub i osvojio mnogo trofeja. Kada je Kristijano došao, rekli su mi da ne mogu da ostanem i ja sam izabrao Milan. Ne želim da im se svetim jer su me saigrači i navijači lepo tretirali. Nikada nisam tražio da odem, ali sam bukvalno izbačen iz kluba - priznao je Iguain.

Argentinac je potom dodao i da se nije pokajao što je izabrao Milan, a prisetio se i odlaska iz Napolija.

Iguain slavi gol u dresu Juventusa Foto: Tanjug/Ap

- Izabrao sam Milan jer su bili uporni i jer mi se svideo njihov projekat. Takođe, trener Gatuzo i direktori Maldini i Leonardo su ljudi koji dobro poznaju klub, a američki vlasnici su napravili velike napore da me dovedu. Zaista mi se svideo njihov pristup. Čelsi je bio zainteresovan ali postojala je jedan ogromna razlika: Ovde su me želeli svi, a tamo me je želeo samo trener Sari - rekao je Iguain i dodao:

- Odlazak iz Napolija De Laurentis je lik sa kojim se svi posvađaju. Laveci je otišao na loš način, Kavani takođe, Sariju je tražio zamenu dok je ovaj još bio trener, a na meni je zaradio 94.000.000 evra. Svi imaju probleme sa njim. O Napolijevim navijačima nemam ništa loše da kažem, oni su bili divni. Nekada su me voleli, danas me mreze. Ali to je OK. Jednog dana ću sve ispričati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA