≫ 

Mesi traži dolazak Pogbe, Pike, Dembele i Umtiti ga podržavaju!

Argentinac uputio zahtev čelnicima kluba sa Kampa Nou

  • 0

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi zatražio je od uprave kluba da realizuje transfer Pola Pogbe iz Mančester Junajteda, prenosi Dejli Mejl. Uz Mesija su Ðerar Pike, kao i Pogbini saigrači iz reprezentacije Francuske Usman Dembele i Samjuel Umtiti.

>>> Mesi očima ne veruje! Pogledajte reakciju Argentinca kada je video istetoviranog sebe na leđima totalnog fanatika (VIDEO)

U katalonskom klubu postoji i drugačije mišljenje, jer skauti smatraju da se Pogba ne bi uklopio u ekipu, sa čime se ne slaže ni trener Ernesto Valverde.

Barselona je i letos htela Pogbu, ali Mančester Junajted nije hteo ni da pregovora oko odlaska jednog od ključnih igrača.

Francuski vezista nezadovoljan je na Old Trafordu, posebno posle sukoba sa menadžerom Žozeom Murinjom i sigurno bi prihvatio poziv Barselone.

Još jedan korak do finala Svetskog prvenstva! Srpske odbojkašice u petak rano ujutru igraju s Holandijom u polufinalu, a kvota da će slaviti je 1,32. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Srbija - Holandija.

VIDEO: Lionel Mesi dribla psa i prodaje mu fore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA