≫ 

Oglasio se kralj francuskih advokata koji će braniti Zvezdu: Nema dokaza, otkrićemo ko je zlonamerni "insajder"! (FOTO)

Iz advokatske kancelarije Dipon-Moreti i Vej poručuju da nema dokaza i da su anonimne optužbe zlonamerne

  • 40

Crvena zvezda je angažovala čuvene francuske advokate da je zastupaju povodom optužbi od strane L'Ekipa i navodne afere oko nameštanja utakmice protiv PSŽ-a, te navodima da je neko od čelnika crveno-belih pokušao da uplati 5 miliona evra na poraz Zvezde od najmanje pet golova razlike.

>>> Ko je Dipon-Moreti, "kralj francuskih advokata"? Branio Tapija, ičšupao Karabatiće iz najvećeg skandala za klađenje! (VIDEO)

Advokatska kancelarija "kralja francuskih advokata" Erika Dipon Moretija, oglasila se saopštenjem i potvrdila da je preuzela slučaj.

Oni su naglasili i da je klub podneo tužbu zbog klevete i narušenog ugleda, kao i da želi da identifikuje osobu koja se krije iza ovih optužbi, odnosno da sazna ko je "insajder" koji je dojavio ovu informaciju.

Iz Zvezde se pitaju ko je doušnik koji je doturio informacije L'Ekipu i traže kaznu za njega; Foto - Ilustracija: Tanjug/AP, Pixabay

- Apsolutno nema dokaza koji bi podržali ove očigledno zlonamerne anonimne optužbe.

- Zbog toga je klub imenovao advokate Erika Dipon Moretija i Antoana Vea i podneo je žalbu zbog klevete, kao i da bi identifikovao i sankcionisao ljude koji se kriju iza ovih optužbi.

- Crvena zvezda je spremna da u potpunosti sarađuje sa nadležnim organima za istragu.

- Klub je šampion Srbije i pobednik Lige šampiona iz 1991. godine. Zvezda namerava da brani svoju čast, čast svojih rukovodilaca, igrača i navijača i da afirmiše svoju posvećenost fudbalskim vrednostima i integritetu sporskih takmičenja - navodi se iz advokatske kancelarije Dipon-Moreti.

Zvezda je takođe potvrdila da je angažovala ovu advokatsku kuću, kako bi tužila sve koji su klevetali klub povodom navodnog nameštanja meča protiv PSŽ-a.

Inače, UEFA je u toku dana objavila da će pokrenuti dodatni postupak protiv Zvezde zbog incidenata navijača na Parku Prinčeva.

VIDEO: Pogledajte kako su Delije navijale na Parku prinčeva

VIDEO: Trener Zvezde se oglasio povodom priča o nameštanju meča sa PSŽ-om

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Outsider

    18. oktobar 2018 | 19:50

    Dodji u Srbiju advokatcino pa da vidis dokaze za sve do sad namestene rezultate i titule od te postene zvezde sto te angazovala A NIJE KRIVA.

  • Sumadinac

    18. oktobar 2018 | 19:48

    Nije jasno cemu bacanje para na skupe,najbolje,Francuske advokate kada nije bilo namestanja???

  • Kingofwall

    18. oktobar 2018 | 21:35

    Nije kralj vec car :)) ma kakvi car...bog )) sam bog zastupa nebeskog sampiona...gotovo je sad ce da uzmete velike pare :)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA