Prvi čovek PSŽ-a krenuo Zvezdinim stopama: Naser Al Kelaifi podnosi tužbu zbog jedne tačke Lekipove priče!

Hoće i Al Kelaifi da izvede sve na čistac

  • 8

Prašina koju je podigao Lekip insinuacijama da je meč PSŽ - Crvena zvezda namešten, odnosno iskorišćen za vrtoglave uplate novca na klađenje, još se ne sleže. Reagovao je i prvi čovek Parižana Naser Al Kelaifi, koji je nedelju dana posle objavljivanja priče rešio da podnese tužbu.

U ovom slučaju, dva kluba su reagovala odvojeno, sve je u rukama Nacionalnog finansijskog tužilaštva, koje je pokrenulo istragu povodom dojave o eventualnom nameštanju.

>>>Oglasio se kralj francuskih advokata koji će braniti Zvezdu: Nema dokaza, otkrićemo ko je zlonamerni "insajder"! (FOTO)

Istragu, kojom bi trebalo da se utvrdi osnovanost za pokretanje sudskog postupka, pokrenuo je državni tužilac finansijskog tužilaštva.

Kako prenose francuski mediji, Nacionalno finansijsko tužilaštvo je kontaktirala UEFA posle dojave sada već famoznog srpskog doušnika, a Naser al Kelaifi je prelomio i rešio da podnese tužbu.

>>> Ko je Dipon-Moreti, "kralj francuskih advokata"? Branio Tapija, ičšupao Karabatiće iz najvećeg skandala za klađenje! (VIDEO)

Kelaifi, čovek koji je doveo Nejmara u Pariz Foto: Tanjug/AP

Katarski magnat je do tog koraka došao zbog jedine tačke u kojoj se u potencijalni skandal upliće PSŽ, jer je insinuirano "da će doći do sastanka vlasnika PSŽ-a sa liderima Crvene zvezde, na kom bi se razgovaralo o nameštanju meča". Posle savetovanja sa advokatima, Al Kelaifi je rešio da povuče radikalan potez jer sastanka nije bilo, niti je bilo ikakvih dokaza policije koja je sve pratila zbog dojave.

Policija je na kraju i konstatovala da sastanka nije bilo, a Francuzi sa velikom pažnjom prenose i potez Crvene zvezde, koja je angažovala najmoćnije francuske advokate kako bi odbranila svoju čast.

VIDEO - Delije dva puta zvale igrače na Sever posle PSŽ-a

VIDEO - Milojević kao munja otišao u tunel čim je odsviran kraj protiv PSŽ-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdan

    18. oktobar 2018 | 23:24

    Opa. I policija ništa nije otkrila. A šta ćemo sada. Gde ste pljuvači i zlonamernici.

  • Djura

    19. oktobar 2018 | 05:25

    Tako je ...nije samo Zvezda u pitanju vec i psg...isterajte miseve ...do kraja!!!!

  • nikola

    19. oktobar 2018 | 01:45

    Al ce L’kip da nastrada!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA