Hoće li Murinjo prebaciti Matića na štopersko mesto? Sve je jača inicijativa za ovaj potez

Kod Žozea je sve moguće

  • 0

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo i dalje eksperimentiše sa vođenjem ekipe, ovaj put razmišlja da Nemanju Matića prebaci u štopersku liniju!

Kako prenose ostrvski mediji, Murinjo u rotaciji ima Bejlija, Smolinga, Džonsa, Lindelofa i Mektomineja, eksperimentisao je u mnogo slučajeva do sada, ali još nije izabrao onu kombinaciju koju vidi kao idealnu.

Bivši igrač Mančester junajteda Klejton Blekmor rekao je da bi ovakav potez dao krila ostalim vezistima, Ereri i Pogbi, zatim i da će Murinjo to sigurno razmotriti.

- Najveći problem je vezni red. Matić je igrao štopera prošle godine i mislim da bi to bio dobar potez za nas. On i Smoling u tandemu, bio bih srećan da to vidim.  Matić je dobar u polju, hladnokrvan je i poslednji put kad smo imali tako hladnokrvnog štopera, to je bio Dejli Blind. Nije bio najefikasniji, ali je bio veoma dobar igrač i čitao je igru lepo. Osvojili smo tri trofeja dok je on igrao u klubu - podsetio je Blekmor.

VIDEO - Krstajić o Matiću, kog više nema u reprezentaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA