≫ 

Malo ko bi ovo uradio: Marselo Bjelsa dao 2,5 miliona voljenom klubu da reši najveći problem!

Kapa dole!

  • 0

Čuveni trener Marselo Bjelsa odlučio je da nesvakidašnjim potezom pomogne svom matičnom klubu.

Trener Lidsa donirao je 2.5 miliona dolara Njuels Old Bojsima, kako bi pomogao klubu da sagradi novi trening centar.

U pitanju je klub u kom je Bjelsa počeo igračku i trenersku karijeru, a Bjelsa je pokazao da ume da ceni mesto koje ga je stvorilo.

- Oni su me formirali, dobio sam više nego što sam dao klubu. Zato je ovo moj dug njima, ne poklon. Infrastruktura je neophodna da bi se tim dobro pripremao, dve stvari su nužne za ekipu - kvalitet igrača i kvalitet uslova koje oni imaju - rekao je bivši selektor Čilea i Argentine.

Inače, u Njuels Old Bojsima je prve korake napravio Lionel Mesi, a boje kluba branili su Batistuta, Sensini, Samjuel, Hance, Maksi Rodrigez...

Stadion je na kraju poneo ime Marsela Bjelse, 2009. godine.

Završena je reprezentativna pauza, a Luka Jović, Gaćinović i Kostić večeras sa Ajntrahtom dočekuju Fortunu u Bundesligi i kvota na njihovu pobedu je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Ajntraht - Fortuna.

Repriza polufinala Evrolige večeras u Kaunasu, gde gostuje Fenerbahče. Kvota na Žalgiris je 2,55, a na tim Željka Obradovića 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Žalgiris - Fenerbahče

Može li Mega da ostane perfektna u ABA ligi? Večeras je pravi test, pošto joj u goste dolazi odlična Olimpija. Kvota na keca je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Mega - Olimpija.

Šampion NBA lige gostuje Juti, jednoj od ekipa za koje se predviđa da budu prijatno iznenađenje. Kvota na Jutu je 2,30, a na Golden Stejt 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za večerašnje duele u NBA ligi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA