≫ 

Nova "bomba" francuskih medija: Benzemini rođaci kidnapovali menadžera

Napadač Reala ponovo u fokusu pažnje zbog navodne umešanosti u krivično delo

  • 2

Nova afera potresa francuski fudbal, posle one koja je ustalasala i srpsku javnost o navodnoj umešanosti "čelnika Zvezde" u nameštanju utakmice sa Pari Sen Žermenom.

Sada je u centru pažnje (ponovo) Karim Benezma, zapravo njegovi rođaci koji su, prema navodima u medijima, 7. oktobra kidnapovali menadžera igrača Reala i odveli ga na napoznatu lokaciju.

>>> Grobar brani Zvezdu, njegovih 30 minuta koštaju 2.500 evra: Nestvarnih 5 stavki karijere francuskog kralja advokata! (VIDEO)

Navodna otmica se desila 7. oktobra posle meča PSŽ - Lion (5:0), a razlog je dug od 50.000 evra koji je agent Leo De Souza imao prema Benzemi, dok je sarađivao sa njim, mada je on ranije negirao te optužbe tvrdeći da mu je novac oduzet na carini tokom puta za Maroko.

Dan kasnije policija je pokrenula istragu posle prijave De Souze.

Vest je uznemirila napadača Reala, pa se oglasio na tviteru parodirajući navode francuskih medija.

- "Neko blizak Benzemi je dodirnuo ruku De Souze, i to je otmica", "De Souza je teško pretučen, ali neće imati posledice po zdravlje", "De Souza je rekao da je Benzema bio u kombiju, ali te tvrdnje su odbačene od strane inspektora". Da li je ovo realno?  - ovim rečima je Benzema odgovorio na optužbe koje ga upliću u otmicu, dodavši i to da "ovo mora prestati", "ovo je previše".

U međuvremenu se oglasio i Benzemin advokat tvrdeći da je De Souza izmaštao čitavu priču o otmici.

- Razgovarao sam sa svojim klijentom (Benzemom), besan je jer neko želi na ovaj način da naruši njegov ugled. Karim nema veze sa ovim, optužba o otmici je groteskna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahah

    19. oktobar 2018 | 16:02

    Pa gledajuci njegovu reputaciju do sada, i mentalitet njegovih etnickih sunarodnika, ne bih se kladio da je bas izmisljeno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA