≫ 

Dečko igra non-stop, nije imao nikakav odmor: Kog fudbalera Zvezde je Milojević posebno pomenuo na konferenciji?

Strateg crveno-belih pričao i o umoru svojih igrača

  • 5

Nije trener Crvene zvezde Vladan Milojević na konferenciji za medije govorio samo o narednoj utakmici protiv Rada, kao i onoj za nekoliko dana protiv Liverpula!

Jedna od tema razgovora sa novinarima bio je i zgusnut raspored s kojim se crveno-beli susreću od početka sezone.

- Ne znam tačan broj utakmica, ali je mnogo. Ipak, to je na nekom evropskom nivou gde igrate sreda-nedelja. Zatim, mi igramo na sva tri fronta. Čak i kada imamo pauzu, dosta igrača ode da igra tza reprezentacije. Mi ćemo do decembra odigrati veći broj utakmica nego što smo to radili u prethodnim godinama. I to je nešto s čim igrači moraju da se pripreme. Nisu tu samo treninzi i utakmice, tu su i putovanja. Nisu naši igrači navikli na tako nešto, ali moraju da budu koncentrisani na jak rad. Takođe, moraju da obrate pažnju na odmor i privatni život. Sve ovo što prolazimo sada je nešto novo za njih - rekao je Milojević.

Na pitanje da li poneka poželi da nema toliko igrača u reprezentativnim selekcijama, Milojević je dao zanimljiv odgovor.

Rodić je tokom reprezentativne pauze igrao za Srbiju Foto: Marko Jovanović

- Neki put bih voleo da imaju vremena da se odmore. Imate primer Rodića. Nije imao nikakav odmor. Dete igra non-stop, profesionalac je, ali sigurno bi bilo dobro za igrače da imaju neku pauzu. Nije to više toliko fizički da se odmore koliko je psihički. Da odu sa svojim porodicama negde, da promene ambijent...U svakom poslu dođe do nekog prezasićenja. Jednostavno. želite neku drugačiju sliku u glavi da napravite. Mi, nažalost, nemam ni puno vremena. Ne možemo da imamo ni te slobodne dane. S druge strane, jako sam ponosan jer igraju za svoje reprezentacije - jasan je bio trener crveno-belih.

Podsetimo, Zvezda je u sredu igrala protiv Dinama iz Vranja u Kupu Srbije. zatim u subotu dočekuje Rad, pa u sredu igra protiv Liverpula na Enfildu.

Engleski klub će dočekati 6. novembra na Marakani, a u međuvremenu će igrati tri meča u Super ligi - protiv Mačve, Bačke i Proletera!

A, šta je rekao za Dinamo iz Vranja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA