Degeneka i Joveljića čekalo 300 mališana, a onda je zagrmelo: Zvezda, Zvezda, Zvezda...

Crveno-beli posetili jednu Osnovnu školu u Beogradu

  • 1

Ekspedicija Crvene zvezde, u kojoj su se nalazili i prvotimci Dejan Joveljić i Miloš Degenek, posetili su Osnovnu školu „Ivan Goran Kovačić“ na Zvezdari.

Oko tri stotine osnovaca iz škole stare više od pola veka sa nestrpljenjem je čekalo da se pojave Zvezdini fudbaleri i čim su kročili u dvorište začulo se ''Zvezda, Zvezda, Zvezda...''

Degenek i Joveljić su uživali dok su sedeli u klupi prilikom deljenja autograma i slikanja sa mališanima.Potom se naš tandem preselio i na teren, gde su đaci iz škole koju smo posetili igrali utakmicu sa fudbalerima iz mlađih kategorija Crvene zvezde. Čak su se i Degenek i Joveljić „oprobali“ sa njima između dva gola, a na kraju je usledilo i neizbežno zajedničko fotografisanje za uspomenu - stoji u saopštenju Zvezde.

Prisutnima se obratio i prvi čovek crveno-belih Svetozar Mijailović.

- Crvena zvezda je veliki klub koji je dostigao svetsku slavu i spada u red klubova koji imaju evropsku i svetsku titulu. To je najuspešniji rezultat na ovim prostorima i želim vam da postignete u životu ono najviše moguće. Želim vam da budete zdravi, veseli, da učite i dobro radite, kao i da imate mnogo sreće i radosti u životu - rekao je Mijailović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Navijac

    19. oktobar 2018 | 23:19

    Svaka cast na ovom gestu.Ulepsali su dan ovim Malisanima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA