≫ 

Pogledajte primitivni potez koji je Murinja pretvorio u zver: Sarijev pomoćnik izazvao skandal slaveći gol Čelsija! (VIDEO)

Malo ko je čuo za Marka Janija, do meča Čelsija i Junajteda

  • 1

Fudbaleri Čelsija i Mančester junajteda remizirali su sa 2:2, a sada se posebno priča o poslednjim momentima meča, kada je Žoze Murinjo želeo da se obračuna sa Markom Janijem.

Pomoćnik Mauricija Sarija likovao je ispred Murinja kada je Barkli dao gol, delovalo je da je samo želeo da mu natrlja na nos pogodak, na šta Murinjo isprva nije reagovao.

Ipak, kada se Jani vraćao na klupu, još jednom je likovao unoseći se u lice Portugalcu, što je bio okidač.

Žoze nije želeo da ostane dužan Foto: Tanjug/AP

Murinjo je poleteo ka njemu, a spremni redari i pripadnici obezbeđenja su ga odvojili od Janija, koji je prilično nesportski reagovao i bacio mrlju na uspeh Čelsija.

Nakon svega, Jani se izvinio Murinju, što je Portugalac otkrio u prvoj izjavi.

- Posle izvinjenja, rekao sam da prihvatam i zaboravljam ako to stvarno osećaš. Najviše zato što sam i ja pravio mnogo grešaka u karijeri.

Takođe, Mauricio Sari se izvinio Murinju i poručio mu da će se "pobrinuti za ovo".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    20. oktobar 2018 | 21:50

    Ako se iskreno izvinuo,to je sportski i da mu se prihvati izvinjenje. Mada meni je ono ispalo kao uličarski gest. Ono nije manir jednog sportiste i fudbalskog džentlmena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA