Loše vesti za Mesija i Barselonu potvrđene: Argentinca čeka duža pauza! (FOTO) (VIDEO)

Izostanak Mesija neće pasti lako saigračima koje očekuju bitne utakmice u ligi šampiona i španskom prvenstvu

  • 3

Posle ubedljivog trijumfa Barselone nad Seviljom od 4:2, niko u katalnskom timu ne govori o golovima jer je senku na goleadu bacila povreda prve zvezde tima Leonela Mesija koji će, po svemu sudeći, morati na dužu pauzu. 

>>> Rasturio Sevilju za 15 minuta, pa se povredio: Mesi doživeo jeziv pad, pod znakom pitanja nastup protiv Reala u Klasiku! (VIDEO)

Argentinac je prvo postigao pogodak u 12. minutu, a potom je u 26 doživeo strašan pad na desnu ruku i pri tom, iskrenuo zglob šake i dodatno povredio rame.

 

Odmah posle meča obavljeni su tekstovi, koji su potvrdili da će golgeter morati da pauzira nekoliko nedelja.

- Prvi obavljeni testovi su potvrdili da je Leonel Mesi doživeo rapturu desnog ramena zbog koje ga čeka pauza od barem 3 nedelje - stoji u saopštenju kluba.

 

Da podsetimo, u sredu Barselona igra sa Interom u Ligi šampiona, dok je za sledeći vikend je zakazan El Klasiko protiv Reala pa povreda Mesija nije mogla da dođe u gorem momentu po Katalonce.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    21. oktobar 2018 | 08:19

    Prvi El Clasico bez Mesija i Ronalda jos od decembra 2007 godine

  • Milisav

    21. oktobar 2018 | 00:06

    Koliko samo Barsa nije imala sreće a sevilja jeste u mnogo čemu. Da se nije povredio dao bi jos mnogo golova jer zna se kako on igra protiv sevilje. Jos 3 nedelje. Pravi maler i nesreća za Barsu ove večeri. Inače Leo je dobio frakturu radijalne kosti.

  • @milisav

    21. oktobar 2018 | 21:52

    au zemljace, pa ti ko da si doktor, menadzer, trener i vlasnik Barselone. Ljubi te brat, nadji neku erotsku novinu ili neki erotski sajt, pusti ljude da rade svoj posao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA